بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد
میگه همینو دادی در حالی که آبمیوه گیری ما پاناسونیک بود ولی این یه مارک چینیه
بهش بگو وا چی با خودش فکر کرده که این کارو کرده نمیدونم
مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد
چیکار کنم حالا چقدر راحت سرم کلاه گذاشت دیده آبمیوه گیری ما شبیه از نظر ظاهر به آبمیوه گیری خودش اودم با ترفند ازم قرض گرفت و عوضش کرد حالا هم هر چی میگم این مال ما نیست میگه همین بود دادی
دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد میزند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش