2777
2789
عنوان

بین این دو تا خواستگار کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 27 پست
الان ملاک سواد داشتن یا نداشتن ارشدهس؟و یه لیسانسه بی سواد و سطحیه؟

نه احتمالا میگه کلا باسواد نیست و نمیشه باهاش گپ و گفت کرد انقد سرش تو کار فنی تو پالایشگاه بوده 

فک کنم منظورش مدرک نبود دوستمم ارشد داره 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم ایشالا که خوشبخت بشه

انشالله همه نی نی سایتی های دنیا به آرزوهاشون هرچی که هست برسن ❤🙏

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

الان لیسانسه ها بی سواد محسوب میشن؟

از ویژگی های دخترخانومم بگو چرا انقد سطحی و مالی نگاه میکنید

اخلاق اولی مزخرفه چون از دومی خوشش اومده دیگ چرا سوال میپرسی عزیزم

بخدا خیلی خنده دارید

الان خودش نمیدونه کدوم رو دوست داره؟!

میگه شاید بخاطر ثبات شغلی اولی بهتر باشه اولی هم مرد بدی نیست 

حقیقتا این موضوع برای منم مهمه که طرف‌چقد سواد داشته باشه ممکنه معیار مهمی باشه

برا منمم مهمه تحصیبات و سواد شخصیتیش ولی الان دیگه ملاک سواد واقعا به لیسانس یا ارشد نیس

فک کردین ارشد گرفتن خیلییی سخته الان ؟

میگه شاید بخاطر ثبات شغلی اولی بهتر باشه اولی هم مرد بدی نیست

موافق نیستم 

شغل دولتی یا غیر دولتی الویت نیست 

علاقه اولویت هست 

و اینکه ۲۰ روز تنها بودن تو خونه چیز کمی نیست