2777
2789

کسی که رژیم بگیره و یک آن وزن کم کنه و پریودش کلا قطع بشه یعنی تا ۲/۳ ماه نشه

چیکار باید بکنه

وقت دکتر اصلا ندارم کسی نیست باهام بیاد خانوادم همش سره کارن ، دخترم

چیکار کنم

چه قرصی بخورم

خواهشا بگید

رازیانه و زعفرون این مزخرفا کار ساز نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐به وزن که فک نکنم ربطی داشته باشه حتما برو دکتر معاینه کنه

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

دکتر باید بری 

والا من بعد فوت مامانم حالم خیلی بد بود ۶ ماه پریود نشدم دکتر سونو نوشت بعد بهم یه قرص دوفامد داد پریود شدم 

الانم قرص میخورم تحت نظر پزشک 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

ولی خب دور از ذهن نیست زیاد

رژیمت غیراصولی و سریع بوده

سبکش درست نبوده

هورموناتو به نوسان انداخته و به همین خاطر پریود نشدی.

که البته این خوش‌بینانه اس

بدبینانه اش هم اینه که تنبلی تخمدان داشتی با این سبک رژیم عود کرده و کیست های بیشتری تشکیل شده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹