2777
2789

هنوزم عقد نکردیم بعد صفر

ولی خب خیلی بچه دوست داره میگه وقتی عروسی هم کردیم چند ماه دیگه بچه دار بشیم من میگم چه خبره وایسا حداقل یه سال میگه نه چند ماه دیگه فامیلا هم همینو میگن زود بچه دار بشید نظر شما چیه؟😂😂

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تصمیمیه ک ب خودت بستگی داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

به نظرم حداقل دوسال اول خودتون عشق و حال کنین

آره نظر خودم همینه

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

نه بابا زود بچه دار نشید یکم بزارید بگذره 

یادش بخیر منم دوست پسرم می‌گفت فردا عروسی بچه دار بشیم 🤣🤣

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

من بچه دوست ندارم ولی تو مواظب باش توی همین ماه صفر مامان نشی😂

از دست تو حواسم هست😂

من چند ماه بعد عروسی باردار شدم

ولی کلی سفر رفته بودیم

الان هم بچه جلو سفرمون رو نمیگیره

کلا معتقدم کسی بخواد کاری انجام بده سفر و تفریح بره میره حتی با بچه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چند سالتونه؟

من ۲۱ اون امسال میشه ۲۹