2777
2789
عنوان

قبول دارید ژل لب می رینه به قیافه دختر عمل بینی به قیافه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من که بینیش رو عمل کرده خوب شده.ژل لب بعضیا خیلی غیر طبیعی میشه...معلومه که لب خدادادی انقدرررر ...

اره اونایی که لب ندارن طبیعی بزنن خوب میشه ولی اکثرا تابلو میزنن باید جای خیلی خوب برن 

پسر عموم عمل کرده از اون ابهت مردونه ای که داشت یا قیافه ای در اومد اصن مرد باید فقط دماغ گنده باشه ...

آفرین همون دماغ گنده بهتره😂

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
اره اونایی که لب ندارن طبیعی بزنن خوب میشه ولی اکثرا تابلو میزنن باید جای خیلی خوب برن

اونا خودشونم دلشون می خواد تابلو باشه...حالا یه سریا رو تو اینستا دیدم انقدرررر عمل رو صورتش انجام داده بود شکل آدم عادی دیگه نبود...خیلی عجیب شده بود.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

چه بی تربیتی هم دلت میخواد هم توهین میکنیی😐این دیگ چ مدلیه اخلاقاتون عجیبه

توهین نبود آخه واقعا یسریا زیاد میزنن قیافشون بد میشه من سر همون دلم میخاد اما میترسم 

موافقم خیلی از چیزایی که مد شده زشت هستند

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏