2777
2789
عنوان

کیا پودر موبر میذارن بیاین

276 بازدید | 18 پست

ما خانوادگی خیلی به بو حساسیم ، من پودر موبر دپی بدون بو گرفتم بذارم و حتی کلی گلاب و اسانس وانیل ریختم داخلش ولی بازم بعد شستن بورو نمیتونن تحمل کنن خانواده

چیکار کنم  😭😕

در اصل از اون بوی خاص حل شدن مو بدم میاد که با هر کرم یا پودر موبری ایجاد میشه

پوست رو نمیسوزونه؟

بوش چطوریه؟

من با ژیلت شیو میکنم خواستم برم سراغ موبر ک فک کنم بده، درسته؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا چند دقیقست تموم میشه می‌ره ولی خب خوبی هم داره دیرتر موها رشد می‌کنه ، باعث تیرگی نمیشه ، پوستت رو هم نرم می‌کنه عزیزم 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

پوست رو نمیسوزونه؟بوش چطوریه؟من با ژیلت شیو میکنم خواستم برم سراغ موبر ک فک کنم بده، درسته؟

عزیزم اگه زیاد رو پوست نمونه نمیسوزونه

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

پوست رو نمیسوزونه؟بوش چطوریه؟من با ژیلت شیو میکنم خواستم برم سراغ موبر ک فک کنم بده، درسته؟

تاپیک قبلم در مورد ژیلته دهنم سرویس شده

موبر واسه حداقل بیکینی خیلی بهتره ولی خب بوش ادمو دیوونه میکنه

مامانم نمیذاره همش میگه بوی این ..ه رو در نکن 😭🥺

درو ببند و توی حموم استفاده کن 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹