2777
2789
عنوان

دق می کنم از دست نامزدم

151 بازدید | 12 پست

ما تصمیم به جدایی گرفتیم یعنی من بهش گفتم و اون گفت باشه و اصرار نکرد حالا هی خودش پیام می ده هر از گاهی یا مادرش زنگ می زنه بهم....دلیل جدایی هم بی توجهش بود 

یعنی نکرد بگه باشه توجه می کنم

من عاشقشم ولی دوست ندارم ببخشم راحت نمی دونم چی کار کنم که بدونه می بخشم ولی راحت نه

یعنی حتما یه کاری باید بکنه واسم که ببخشم

چی کار کنم؟

دوستم می گه ببرش طلا فروشی دوبار خرج بکنه آدم می شه ولی به نظر خودم اصلا پیشنهاد جالبی نیست و ربطی نداره....عقد نیستیم فقط نامزدی و محرمیت....تا حالا هم ازش چنین درخواستی نداشتم

بی توجهی یعنی چی؟

یعنی بهت محل نمیذاشت؟ اخلاقش خوب نیست، تماس نمیگیره،نمیبره بیرون؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی اخلاقش یجوریه اگ مدلش سرد همین میمونه فک نکنم کسی اخلاقش تغییر بکن کم توجهی دررچ حدی 

گاهی خانوما همش دلشون توجه میخاد ولی اقایون اینطوری نیست من خودم دوس دارم شوهر عقدیم به هم میام بدیم ولی اهل پیام دادن نیست 

بی توجهی یعنی چی؟یعنی بهت محل نمیذاشت؟ اخلاقش خوب نیست، تماس نمیگیره،نمیبره بیرون؟

پیام نمی ده ولی با همکارهاش چت می کنه....بیرون از قبل نمی گه یهو می گه آماده شو یا یهو سر خود کنسل می کنه

به نظرم بچه ای

نمی دونم...شاید.....ولی از نظر خودم پیام ندادن و دیر پیام جواب دادن در حالی که با همکارهاش حوصله چت داره و کنسل کردن قرار یا برعکس یهو بهم می گه تا نیم ساعت آماده باش نشونه اینه که توجه کافی نداره 

نه ببری طلافروشی یه جوری میشه تو توجه عمیق و واقعی میخوای پول نمیخوای که

زنگ میزنن بهت چی میگن؟ لابه لای حرفاتون باید بگی

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40