2777
2789
عنوان

شمام به مردایی که تو نی نی سایتن حس بد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 88 پست

اصن به شما ها چه ربطی داره ک مردا عضو این سایت هستن یا نیستن؟ شما کاره ای نیستین ک مدیر سایت اصل کاره ک راضیه الحمدالله 😂لطفا انقدر دیگه فضول نباشین سرتون تو کار خودتون باشه بفکر زندگی خودتون باشید،، این دختره هم از تاپیکاش مشخصه ک چجور آدمیه کسی ک بیاد اینجا بد رفیقشو بگه و هزار تهمت بزنه باطن خوبی نداره ب همین دلیلم هست ک این تاپیکو زده امیدوارم خدا هر چی میخاد بهش بده ب اندازه پاک بودن و بی ریا بودن دلش بهش بده ک الان کاملا مشخص شد ک پاکه یا نیست

پس چرا....؟🫢🚶🏼

ی بار دیگه روی کامنت من ریپ بزنی جایی تاپیک بزنم و یه اسکرین هایی از تاپیک هایی که برات میزنن و بزارم که تا خروجی شهرتون پا پیاده بدو بدو کنی

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یدونه شمایی که مخالفت میکنی دلیلشم عجیبه برام چرا باید حمایت کنی 😂

من موافق حضورشون نیستم 

مخالف حضورشونم نیستم 

کلا بی توجه ام و نادیده میگیرم 

و در موردشونم تایپک نمی‌زنم که بیشتر جلب توجه بشه  

واقعا من ک متنفرمممممم ب شدت از مردای نی نی سایت و البته مردای زن نمای نی نی سایت امضامو نگاه کن چقد ...

اره واقعا بعضیا خیلییی  بی شخصیت اند یکی درخواست داد  و یه چیزایی گفت که من تا چند روز روانم بهم ریخته بود

خد لعنتش کنه🤦‍♀️

فکر کرد بود اینجا میتونه پارتنر جن.سی پیدا کنه عوضیی

‌‌‌

حرف شما کاملا درسته ولی من واقعا با کسایی که هعی در مورد مذکرای این سایت تاپیک میزنن مشکل دارم جلب ت ...

من خودم آدمی هستم که درگیر حواشی نمی کنم خودمو و از آدم ها رد میشم 

ولی باید قبول کنیم که حضورشون هر چقدرم که نادیده گرفته بشه ، اون حس امنیت رو خاه نا خاه تحت تاثیر قرار میده

من حتا تاپیک شعر داشتم ، یه آقای شاعری باهام بداهه گویی می کردن، برای من مشکلی نبود ولی همین حد پیام دادن ،موجب شد تنش ایجاد شه توی تاپیک و تاپیک پر مخاطب و خوبم رو بالاجبار حذف کردم ، چون آرامش روانم در اولویت بود تا هدفم

و اینکه من بدون توجه به نام کاربری ها اصولن ریپلای می کنم یا درخاستی باشه قبول می کنم ، اگر چه به محض اینکه بفهمم طرف مزاحمه ، لغو میزنم ولی همین حد هم حتا شده نا محسوس تاثیرش رو میذاره

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
سایت عمومی نیست عزیزم بخاطر همینه ددی سایتو گذاشتنبیاین قبول کنیم الکی کسیو توحیج نکنیم

باشن بهتره تو محیط خونه که آموزش نمیبند بزارید اینجا باشند وکمی در مورد مسائل خانوم ها آگاهی میدا کنند چه مر چه پسر من فکر می کنم اگر به صورت مجازی این آموزش ها رو ببینند بهتر همسر دختر ومادرشون رو درک می کنند نریزید سرم نظرم شخصیه 

اصن به شما ها چه ربطی داره ک مردا عضو این سایت هستن یا نیستن؟ شما کاره ای نیستین ک مدیر سایت اصل کار ...

شما برو اول تغیبر جنسیت بده بعد نظر بده دیگه عضوی از خانومای سایت هستی🤣🤣

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست

چرا نباید قبول بشه که اینجا یه سایت عمومیه؟

بعضیا به اقایون اینجا فوش میدن که چرا میاین ولی رل میزنن خودشون اینجا ،اسم نمیارم ولی نباید بی دلیل توهین کنن😑

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

پس چرا....؟🫢🚶🏼

تو جرعت داری دهنتو باز کن با من طرفی

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه