2777
2789
ورزش خودش باعث میشه صورت افتاده نشه ولی رژیم بدون ورزش ممکن افتاده بشه صورتاگه مثل پیلاتش و فیتنس با ...

من رژیمای رایج رو نمیگیرم میترسم موهام بریزن و باعث بازگشت وزن بشن به قبل ورزش بشن. 

فقط سالم خواری رو مدتی هست شروع کردم. با ورزشای هوازی و حرکات فیتنس. 

اما یه کلیپ دیدم که میگفتم اگه با اصول درست ورزش کنیم و وزن کم کنیم پوست شل و افتاده نمیشه و اگه کسی خیلی چاق نیست ولی پوستش شل و افتاده میشه علتش اینه که اصولش اشتباهن. 

میخواستم ببینم کسی هست که این اصول درست رو بدونه و بهم بگه یا نه..... 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رژیمای رایج رو نمیگیرم میترسم موهام بریزن و باعث بازگشت وزن بشن به قبل ورزش بشن. فقط سالم خواری ر ...

نه بابا این مطالب بعضی هاشون اصلا زرده و معتبر نیست هر چی و میبینی باور نکن

درسته باید اصولی ورزش کرد که به بدن آسیب نزد ولی اصلا ربطی به افتادگی صورت نداره 

البته افتادگی صورت خیلی به نظر من ارثی و خود و خوراک مناسب و روتین پوستی 

والا منظورتو نمی‌فهمم😅

من خودم نزدیک ۲۰ کیلو کم کردم ولی شل و افتاده نشد پوستم، ترک پوستی داشتم ولی خب اونم با پماد و اینا... حل شد

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

نه بابا این مطالب بعضی هاشون اصلا زرده و معتبر نیست هر چی و میبینی باور نکندرسته باید اصولی ورزش کرد ...

افتادگی پوست شکم و دست منظورمه... 

نه صورت. 

والا منظورتو نمی‌فهمم😅من خودم نزدیک ۲۰ کیلو کم کردم ولی شل و افتاده نشد پوستم، ترک پوستی داشتم ولی ...

با ورزش یا رژیم؟! 

یا هر دو؟! 

چه ورزشی؟! 

هوازی و قدرتی با هم کار کردید؟! 

با ورزش یا رژیم؟! یا هر دو؟! چه ورزشی؟! هوازی و قدرتی با هم کار کردید؟!

ورزش

رژیم خاصی نداشتم، البته سالم خوری رو همیشه تو زندگیم رعایت میکنم ولی بجز اون دیگه هیچی

یه مدت فیتنس کار کردم، بعدش بدنسازی رو شروع کردم تا همین الان

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

ورزشرژیم خاصی نداشتم، البته سالم خوری رو همیشه تو زندگیم رعایت میکنم ولی بجز اون دیگه هیچییه مدت فیت ...

🥲هعی، من استرس همینو دارم که پوست شکمم دچار افتادگی بشه... 😅😄.