2777
2789

بچه ها من حقوقم ک ریختن دیروز ابجیم گفت تولد دوستش پول بده منم گفتم باشه اشکال نداره گفتموبریم بیرون هرچی خواستی بخری من حساب میکنم...مامانمم گفت میام گفتم بیا توهم بعد یهو دیدم رفت اونور فروشگاه ابجیمم داشت ماگ اینا برمی‌داشت...یهو دیدم مامانم ۴تا گلدون ست برداشت جا ادویه برداشت و خوردکن برقی بعد من گفتم خب حتما خودش حساب میکنه.رفتیم پای صندوق دیدم گفت حساب کن دیگه🫥😐منم روم نشد جلو اونا بگم ب من چ حساب کردم...رفتم ۲تیکه لوازم آرایش بخرم برا خودم دیدم رفته ی ست قابلمه برداشته ک کیمیا بیا نگا کن لفتم‌گفتم قشنگه اره بعد باز جلو فروشنده ها گفت نصفشو بده😐😐😐من بخدا اگه ۱۰۰ هزار ازش بخوام نمیده زمین و زمانو بهم میریزه ماهی ۳۰ میلیون هم حقوقشه 

همیشه همینطوری رفتار میکنه

هرچی بهش میگم میگه من بزرگتون کردم 

بخدا نمیزاره ۱ میلیون‌جمع کنم ماهی خستم کرده

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا چرا تا حقوق میگیری باهاشون میری بیرون؟😂این دفعه بگو حقوقم رو دیر دادن نرو

اخه کلا داستان همینه

میرم بیرون یچی بخرم

مامانم میگه برا منم بخر

جرعت ندارم یکبار با اینا برم بیرون اصلا درک نداره

کارشون درست نیست. حالا یه ماگ هیچی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اخه کلا داستان همینهمیرم بیرون یچی بخرممامانم میگه برا منم بخرجرعت ندارم یکبار با اینا برم بیرون اصل ...

خب عزیزم همینو بهش بگو 

اولا که نرو بگو میرم فلان چیزو بخرم ، بگو میرم بیرون هوا بخورم یا فلان جزوه رو کپی بگیرم 

بعد اگر گفت فلان چیزم بخر بگو هنوز حقوقم رو ندادن مامان

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

ازت پول کنده🤣😐وای چه رفتار زشتی داره مادرت

بخدا توی هیچی هم بهم کمک نمیکننا 

اونروز پریود بودم از درد داشتم میمردم داشت سکته میکرد ک واییییی من از کجا بیارم پول دکترتو بدم

ن کارشون خیلی اشتباهه عزیزم خودت دیگه مستقلی پس خودتم میتونی برا پولات تصمیم بگیری بار بعدی خیلی راحت بدون بی احترامی بهش بگو مامان من خودم خرید دارم میخام پولام به خریدامم برسه اگه نیاز دارین خودتون پرداخت کنید 

اگه بار چندمیه که این رفتار تکرار شده زشته واقعا از قبل تو خونه حرف بنداز وام گرفتم و قسط میدم هر ما ...

بابام دیشب باهام دعوا کرد ک چرا پول میدی بهش ماهی ۳۰ تومن حقوقشه ب تو صد هزار نمیده احمق