2777
2789

تاپیک میزنییییی بعد یسری ادم بیکار هی مسخره بازی در میارن حرف بیخود میزنن تو ناپیک و حرفای بی ربط به تاپیک ... انقدر بدم میاد🙄😑

مثلا در مورد ی موضوع جدیی و مهم تاپیک میزنیی ی عده هی چرت پرت بی ربط میگن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگ از سهمیه شما استفاده میکنن

اینجا سایت واس کل کاربرها هست و هرچی که دلشون بخواد از سهم خودشون میزنن درست مثل شما

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

دقیقا صد دفع دیدم ادامه یک تاپیک مهم شده پاتوق صحبت اکیپ ها😑احوال پرسی میکنن بحث خودشون پیش میبرن

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

جدیدا هم طرفدار کودک همسری شدن تا به یکی میگی چرا سن کم ازدواج کردی و چطور ممکنه کسی ۱۵ سالگی ازدواج ...

اوه آره جمله تاپ شونم دخترای ۱۵ ساله الان اندازه زن ۴۰ ساله میفهمه

من نمیدونم یا واقعا بچه ان و تو کف شوهر

یا پول میکیرن بیان اینجا حساب شده از کودک همسری بگن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مگ از سهمیه شما استفاده میکنناینجا سایت واس کل کاربرها هست و هرچی که دلشون بخواد از سهم خودشون میزنن ...

بزنن خب. تا فردا صبح تاپیک بزنن ولی تو تاپیک من گوه نخورن