2777
2789

دلم میخواد وقتی ازدواج کردم خونه بیس میلیاردی ته تهش شیش هفت میلیاردی داشته باشم 

یه جایی که آرامش و راحتی داشته باشم

الان یع دوس پسر دارم میدونم نمیتونه برام فراهم کنه اگه ازدواج کنیم 😔😔😔😔     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیه که دلش نخاد من خودم عاشق خونه های بزرگمم

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

خونه برا خودت باشه،همش درحال اسباب کشی نباشی حالا هر چند میلیارد میخواد باشه.خودم مستاجرم سختمه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

کدوم پسر می‌تونه به نظرت یا چند درصدشون که تازه شما رو بخوان برا ازدواج!؟ میتونن

نمیدونم 

فقط میگم من باید انتخاب کنم 

دلم نمیخواد جوری انتخاب کنم که پس فردا پشیمون بشم و سختی بکشم

خونه برا خودت باشه،همش درحال اسباب کشی نباشی حالا هر چند میلیارد میخواد باشه.خودم مستاجرم سختمه

مستاجری سخته انشالله شماهم زود خونه دار بشید

من نمیخوام اول زندگیم مستاجر باشم و سختی بکشم  

نمیدونم فقط میگم من باید انتخاب کنم دلم نمیخواد جوری انتخاب کنم که پس فردا پشیمون بشم و سختی بکشم

خوب میگم که عزیزم به نظرت چند تا انتخاب اینجوری به پستت میخوره!؟ تو زندگی!؟ منظورم واقع بین بودنه گلم.