2777
2789
عنوان

به نظرتون طلا مهمتره یا ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 25 پست
سه سال پیش من طلا نفروختم ولی ماشین فروختمسه سال نرفتم مسافرت و تفریح و طلاهام داره خاک میخورهو حسرت ...

اره راست میگی بیشتر به خاطر حرف مردم دلم نمیخواد بفروشم ولی از یه طرفم میگم فوقش بدل میخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راست میگی بیشتر به خاطر حرف مردم دلم نمیخواد بفروشم ولی از یه طرفم میگم فوقش بدل میخرم

اره بابا بدل اومده که با طلا مو نمیزنه

منم همین فکرو کردم و واقعا اشتباه کردم 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

من باشم طلا میفروشم ،چندین بار برای خودم پیش اومد فروختم اگر شوهرت بعد برات میخره، طلاهات رو بفروش

اره اگه پول باشه میخره 

درامدش شکر خدا بد نیست فقط امسال بدبیاری اوردیم

برخلاف بقیه من بودم ترجیح میدادم ماشین بفروشیم

تاطلابفروشم

طلابرای روزمبادااست

طلامثل پول نقده

ببخشید خدایی نکرده یه اتفاقی بیفته آدم فوری پول هم نباشه میره یه تیکه طلامیفروشه میاد

امافروش ماشین به همین راحتی نیستش

یه مدت بدون ماشین باشین بعدش ماشین روآدم میتونه بعدیه مدت بخره ولی طلاهات روبفروشی دیگه طلایی درکارنیست

دیگه پلو هم جمع بشه نمیگه بیابریم سرویس طلابرات بخرم خیلی کم پیش میاد

به جاش میره مدل ماشینشوعوض میکنم

برخلاف بقیه من بودم ترجیح میدادم ماشین بفروشیمتاطلابفروشمطلابرای روزمبادااستطلامثل پول نقدهببخشید خد ...

بله حرف شمام درسته از یه طرف فک میکنم ماشین نباشه سختی میکشه مجبوره بخره ولی طلا یادش میره اگه بخوامم میشم ادم بده

بله حرف شمام درسته از یه طرف فک میکنم ماشین نباشه سختی میکشه مجبوره بخره ولی طلا یادش میره اگه بخوام ...

دقیقا منم حرفم همینه وقتی سخته بکشه بلاخره سعی میکنخ بهره یجوری ماشین اما طلادیگه نمیخره بگی بخرم میگه پرتوقع بگی من همه طلاهام رودادم الانکه پول داری برام طلابخر اینجوریم بگی میشی آدمی که منت میزاره

همیشه یادت باشه آخرین راه فروش طلاهات باشه