2777
2789

خب بهش پیام بده به بهونه اینکه ازش خبر بگیری مثلا اول حال و احوال پرسی کن بعد بگو چه خبرا کجایی چیکار میکنی؟کم کم سر صحبت رو باز کن و بهش بگو اگه تمایل داشته باشی میخوام باهم ادامه بدیم

پرسپولیسی دو آتیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیاااا یه سوال .....اگه تو یه رابطه که خودم خواستم تموم شه اون طرفم خودش با اینکه موافق نبود ول ...

برگرد حیف من اون راهو بسته حتی برگشتم ولی نخواستم رابطه رو هم من تموم نکرده بودم خیلی دلم شکست و دلتنگشم

...
منت نکش خیلی معمولی رفتار کن

سلام ...گفتی بهش پیام بده همون روز کلی با خودم کلنجار رفتم و یه تومار براش نوشتم و حتی چون تقصیر منم بود ازش غذرخواهی کردم ولی پیاممو دو روزه دیده و جواب نداد ....آنقدر از خودم بدم میاد که خریت کردمو و خودمو کوچیک کردمو بهش پیام دادم لعنت به من که انقدر ساده بودمو نشناختمش   ‌....واقع چراا مردا خوشحال میشن زنا به این حال و روز میوفتن ....چون دلم پر بود کسی نبود بهش بگم به شما پیام دادم چون فقط شما اطلاع داشتی از این قضیه ....اگه نمیگفتم غمباد میگرفتم ببخشید مزاحم شدم 

سلام ...گفتی بهش پیام بده همون روز کلی با خودم کلنجار رفتم و یه تومار براش نوشتم و حتی چون تقصیر منم ...

خب اشتباه کردی براش طومار نوشتی گفتم بهش پیام بده و باهاش حال و احوال پرسی کن همین 

پرسپولیسی دو آتیشه