2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو بخورم ؟ اونقدری حاد نیست که برم دکتر در حد ابریزش و عطسه هست خودم دارو تو خونه بخورم 

وای دوستان من خیلی تغذیم خراب شده تا یک چیزی جدید بخورم یا غذای بیرون بچم همش اون روز بالا میاره فقط برنجو تخم مرغو سیب زمینی و جیگر شده خوراکم هر چی دیگه میخورم بلافاصله میبینم بچم یا بالا میاره یا اون روز همش دل درده مثلا مرغ یا گوشت وااای لبنیات که نگوووو 

دارو بخورم ؟ اونقدری حاد نیست که برم دکتر در حد ابریزش و عطسه هست خودم دارو تو خونه بخورم  وای ...

رو دلش سنگینی میکنه، داروی ضد نفخ بخور، اینجا یه دارویی درست میکنن بهش میگن بادره، خیلی خوبه، کم هم بخور تا یواش یواش معده ی نی نی عادت کنه

شاید حساسیت به محصولات گاوی داره .شیر .گوشت .میخای با یه دکتر مشورت کن

اخه فقط محصولات گاوی نیست به حبوبات به مرغ وای خدااا 😭حتی چند روز پیش سبزی خوردن که فقط شاهی داشت و تربچه خوردم دوباره حالش دگرگون شد 

عزیزم اگه سرماخوردی حتما شیرتو بده بیشترم بده. چون انتی بادی های سرماخوردگی تو بدنت ساخته میشه از شیرت به نی نی میرسه و حتی اگه اونم سرما بخوره خفیف میشه یا کلا سرما نمی خوره. 

در مورد غذا هم نی نی الرزی و رفلاکس داره ببر فوق تخصص الرژی کودکان. فقط زودتر تا عوارضش بیشتر نشده. نی نی منم داره به گرد و غبار - گل و گیاه و تقریبا تموم خوراکی ها. داغووووووونم داغوووون.