2777
2789

سلام ما یه ۲۰۷ تیپ ۵ داریم یعنی کل ماشین فنیش داخل کابینش ۲۰۶ ولی بدنه فقط ۲۰۷ برای همین هر تعمیراتی و دستمز مکانیک رو با ۲۰۷ حساب میکنن.دوستم میگه تو که هر روز ماشین تو شهر میبری پراید بهتره کم خرجتره.همش سرزنشم میکنه.ولی خب ما مسافرتم در سال سه الی چهار بار میریم.شما نظرتون چیه؟ چون تصادفم کردم دوستم میگه ببین هزینه های ماشینتم بالا شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا غلط کرده پراید ارابه مرگه غفلت کجاست دختر اون میخواد بدبختت کنه تو چرا باهاش همکاری می‌کنی نکنی هاااا 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

نه. خواستی عوض کنی هم سمند اینا بخر نه پراید

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه بابا غلط کرده پراید ارابه مرگه غفلت کجاست دختر اون میخواد بدبختت کنه تو چرا باهاش همکاری می‌کنی ن ...

خودش ماشینشو فروخت گفت بدرد نمیخوره چیه همش تو ترافیک جای پارک نیست یه عالمه هزینه ی ماشین.بعد چون من هر روز و چندین بار در روز میرم بیرون کیلومتر بیشتر میندازه اونوقت قطعاتش باید زودتر عوض بشه که هزینش میلیونیه سر اون اینجور میگه

خودش ماشینشو فروخت گفت بدرد نمیخوره چیه همش تو ترافیک جای پارک نیست یه عالمه هزینه ی ماشین.بعد چون م ...

معلومه دوستت آدم خسیسیه و شاید هم حسابگر اقتصادی. اما جونت مهم تره. حرفشو گوش نده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خودش ماشینشو فروخت گفت بدرد نمیخوره چیه همش تو ترافیک جای پارک نیست یه عالمه هزینه ی ماشین.بعد چون م ...

ولش کن آدم مگه مالشو میفروشه 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است