2777
2789
عنوان

نمی تونم ببخشم

334 بازدید | 30 پست

۲ نفر میخوان برن کربلا  انقدر بهم بدی کردن و همیشه موقع کربلا رفتنشون حلالیت طلبیدن منم گفتم حلال باشه دنیا دو روزه ولی اونها باز هم زخم زبونهاشون و ... رو بازم شروع کردن و هر سال این چرخه ادامه داره امسال که زنگ زدن واقعا دلم نمیخواس جوابشونو بدم ولی چون شوهرم بود جواب دادم فقط گفتم حلال خدا باشه ولی قلبا و واقعا راضی نیستم ازشون 

تو رو خدا مواظب حرف زدنامون باشیم یک کلمه حرف ما ممکنه یک نفرو تا صبح با چشم گریون بیدار نگهداره . یک چشمی که چپ می کنیم برای یکی فتنه میشه تو یک زندگی و فاتحه یک زندگی خونده میشه . بخدا دین اینی نیس که دارین میرین.... من که ازشون نمی گذرم خدا هم نگذره

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

اتفاقا نبخش

چون کسی ک اشتباهش صدبار تکرار میکنه یعنی خودشو زده به نفهمی پس حقشه تاوانشم بده

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشچونکه اونا لایق بخشش نیستنتو لایق ارامشیبا بخشش خودت به ارامش میرسی

نمی تونم فقط رهاشون کردم و واگذارشون کردم به خدا ولی وقتی زنگ میزنن یا می بینمشون میگن از ما بگذر داریم میریم دوباره استرسی میشم چون یاد همه لدیهاشون می افتم

درسته تو میبخشی وپیش خدا اجرت میره بالاخودت به ارامش میرسیهرچند تو هم ببخشی اونا به سزای کارشون میرس ...

آره با اینکه خداوند کریم است و رحیم گندم ندهد بار چو جو می کاری 

بالاخره عمل ما یک نتیجه ای داره