2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دختر چهارساله و...ندارم اما پسرمو از شش سالگی همسرم تنها فرستاد خرید ازسوپر

شما بچه تون دختره ازهمون کوچکی بهش مسیولیت بدین تا عادت کنه مثلااسباب بازی هاشوخودش جمع کنه دستمال بدین میزتلویزیون رادستمال بکشه 

سفره پهن کنه جمع کنه 

کمی بزرگتر شد ظرف درحدکمدبشوره و.....به نفع خودشه 

بعد هم ازش تشکر کنید وجلوی جمع تحسینش کنید

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من دختر چهارساله و...ندارم اما پسرمو از شش سالگی همسرم تنها فرستاد خرید ازسوپرشما بچه تون دختره ازهم ...

از شش‌ سالگی تنها از خونه حارج شد؟ اخبار رو میخونید؟ اسم این کار در جامعه الان استقلال نیس بی فکریه

بیشتر مراقب باشید

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

از شش‌ سالگی تنها از خونه حارج شد؟ اخبار رو میخونید؟ اسم این کار در جامعه الان استقلال نیس بی فکریهب ...

عزیزم الان پسرم یازده سالشه وکاملامستقله

بله خارج سد الیته سوپر نزدیکمون بود واز خیابون نمی خواست ردبشه 

چرا دروغ من خودم پشت سرش رفتم ببینم چه میکنه 

من پارسال بارداربودم ماشاءالله ماشاءالله این پسرم خیلی کمک بود 

منم ترس های شما راداشتم اما الان راضیم 

بقیه هم اکثرا میگن نسبت به بچه های بزرگتر فامیل بهتر وکاری تر هست 

جامعه نازبچه رانمیخره نازنازی بار اوردن درست نیست 

من خودم مشاورم و اتفاقا توقسمت کودک ازاری و....کار میکردم که الان مرخصی زایمانم ....

مسئولیت باید بدیم اما مراقب باشیم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خواهرزادم پنج سالشه لباس اینا خودش میپوشه کلا خوراک تعطیل فقط هم میریزه همه چی رو جمع کردنم گاهی

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بستگی ب بچه داره از کوچیکی. چطور تربیت شده. ولا پیش ما یکی هست طفلک چون مامان باباش سرکار بودن خودش همه کاراش میکنه

یکی هم هست ن باید کاراش کنی. ولی در کل دیگه باید همه کار خودشون انجام بدن