2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو شصت درجه یه روز درمیونم برقامون میره ،رسما خفه میشیم ،نمیتونم درک کنم که همین الان یکی تو 38 درجه بگه گرمشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ما تو شصت درجه یه روز درمیونم برقامون میره ،رسما خفه میشیم ،نمیتونم درک کنم که همین الان یکی تو 38 د ...

چون ما منطقه سرد سیری دنیا اومدیم ۳۸ برامون خیلیه برعکس شما هم طاقت سرمای زمستونای مارو ندارین ولی ما مشکلی نداریم وقتی تو زمستون پاهامون یخ میزنه موهامون یخ میزنه مشکلی نداریم ولی فکر نکنم شما بتونید تحمل کنید

پس تاپیکش فیک بود .کاش بیاین برا گردش مسافرت ببینید راست میگم الان گوره پزونه دو هفته پیشم موقع رسید ...

نه عزیزم فیک نیود چند نفر باهش هم شهری بودن شاید شما زیادی گرمایی هستی 

ما جونبیم. امروز بیرون شرجی یعنی وحشتناک. دو دقیقه بیرون میشی موش ابکشیده. بیرون کار دارم مطمنم تا ظهر طول میکشه. چنان لباس خیس میشه. به بدن ادم میچسپه اه اه حالم بد میشه. بخدا سر درد ک بماند جای خود

نه عزیزم فیک نیود چند نفر باهش هم شهری بودن شاید شما زیادی گرمایی هستی

شبای محرم کمی خنک بود بیرون عده ای لباس گرم تنشون بود ولی دیکه بخاری لازمم نبود تو خونه اره من گرمایی هستم

ای کاش. هوا رو یجور نشون داد تا بقیه حس کننبخدا دیگه به شهر خودتون نمیگفتین گرماگه شهرهای جنوبی بود ...

بنده خدا یه عمر تو سرما بوده گرمارو نمیتونه تحمل کنه مث شما که نمیتونی سرمارو تحمل کنی

اون موقع من برگه میشدم

من درکت میکنم عزیزم 

من از یه منطقه سردسیر بلند شدم اومدم منطقه گرمسیر بازم تابستونا برمیگردم شهر خودم چون واقعا نمیتونم با اون اب هوا یه عمر بزرگ شدم

من درکت میکنم عزیزم من از یه منطقه سردسیر بلند شدم اومدم منطقه گرمسیر بازم تابستونا برمیگردم شهر خود ...

آخی یکی حرفمو فهمید

همش همه میخان بیان ثابت کنن شهرما گرمتر

بابا منم میدونم جنوب گرمتر ه ولی برا منی که منطقه سردسیر بزرگ شدم ۳۸ خیلیه