2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودات منظمه ؟

چندوقته متوجه شدی تنبلی داری

و قرص چی مصرف میکنی

بعد هم اینکه قصد بارداری داری و اقدام کردی؟؟

اینا رو بگو خودم بهت میگم چ کنی.دکتزا بیشترا داروی گرون میدن و بی تاثیر

منم تازه رفتم دکتر بهم اسپیرونولاکتون داد که سه روز خوردم حالت تهوع گرفتم قطعش کردم ،و یه قرصدیگه ام دهد اسمش اوزیله سفارش دادم هنوز نرسیده

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

پریودات منظمه ؟چندوقته متوجه شدی تنبلی داریو قرص چی مصرف میکنیبعد هم اینکه قصد بارداری داری و اقدام ...

گلی من مجردم 

تو شهر خودمون دکنر رفتم همه چیز انجام دادم گفته همش از تنبلی تخمدان هست ینی پریود نامنظم ریزش مو شدید رشد موی زائد چربی سرم 

من قبلا زیاد صورتم رو اصلا نمیکردم شاید دوماهی یه ولی یه ساله همش دستم به اصلاح کردن هر روز موی زیر پوستی عفونت ادراری هم دارم 

دارو خوردم پودر خوراکی برا یه ماه میدونم کمه ولی باز هیچ تاثیری ندیدم برا همین میخوام مراجعه کنم شیراز 

منم یه روز یا نهایتا دو روز پریود میشم اونم با حجم کم ولی درد شدید ریزش مو و سوزش و تکرر ادرار هم دا ...

اگه یکی دو روزه خوبه ولی بیشتر نباشه 

ریزش مو دلیل دیگه هم داره مخصوصا استرس شدید 

من سوز و درد موقع ادرار دارم ینی عفونت حتی پریشبم کشت ادرار انجام دادم تا نتیجشو بدونم من این چند ماه هر چی پریود میشم زیاد خون ندیدم خیلی کم بوده البته درد زیادی هم نداشتم 

بنظر من یه چکاپی انجام بده ینی سونو و ازمایش کشت ادرار هم انجام بده 

دکتر گفته تنبلی داری؟

اره گلی هورمونا خوب بودن فقط تنبلی تخمدان همین از همه چیز بدتره چند سال طول میکشه تا یه خانم بتونه باردار بشه یه دیلیلش تنبلی تخمدانه