2777
2789
عنوان

فقط آدم های مثبت و با انگیزه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست
میشه هرکی حس خوب داره برام انرژی مثبت بفرسته من خودم خیلی ادم‌مثبت اندیشیم پس ب حساتون ایمان دارم

سلام عزیزم 

انرژی صبح باعث شد در مجموع روز خوبی باشه. شما راضی بودی؟ پیام های شما و کاربرها انرژی بی نظیری داشت. کاش میشد هر صبح جمع می شدیم برای هم حس های خوب می فرستادیم 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌞 سلام به روی ماهتونچه خوبه آدم روزشو با همچین حال و نیتی شروع کنه!منم سعی می‌کنم امروز بیشتر لبخند ...

سلام عزیزم روزت چطور گذشت؟ لبخندی که در موردش گفتی باعث شد روزت چه شکلی بشه؟ 😍 منم سعی کردم اون کاری که گفتم انجام بدم و خوشحالم بابتش 

سلام عزیزم انرژی صبح باعث شد در مجموع روز خوبی باشه. شما راضی بودی؟ پیام های شما و کاربرها انرژی بی ...

اره خیلی خوب جالبش اینه من دکتر میرم اضطراب میگیرم امروز خیلی ریلکس بودم 

اره خیلی خوب جالبش اینه من دکتر میرم اضطراب میگیرم امروز خیلی ریلکس بودم

🙏🥰🌹

ببین فردا منتظرم یه اتفاق خیلی خوب برای جفتمون پیش بیاد.

تا الان چند بار شده وقتی اینو گفتم و واقعا با تموم قلبم خواستمش پیش اومده. خودمم تلاش می کنم ولی دوست دارم قلبم هم پر از گرمای امید باشه. این بار برای دوتامون می خوام اتفاق بیوفته.

🙏🥰🌹ببین فردا منتظرم یه اتفاق خیلی خوب برای جفتمون پیش بیاد.تا الان چند بار شده وقتی اینو گفتم و و ...

ایشالله منم منتظرم با تمام حسی ک الان دارم بی صبرانه اتفاق بی افته خدایا شکرت🩷

سلام عزیزم روزت چطور گذشت؟ لبخندی که در موردش گفتی باعث شد روزت چه شکلی بشه؟ 😍 منم سعی کردم اون کار ...

سلام عزیز دلم 🫶🏻

خداروشکر دیروز عالی گذشت

من یه آنلاین‌شاپ دارم و دیروز با مهربونی، عشق و انرژی بیشتری جواب مشتریای نازنینم رو دادم 💌

قشنگیش این بود که این حس خوب از سمت اونا هم برگشت و کلی حالمو خوب کرد 🥹✨

مرسی که باعث شدی بهش فکر کنم 💖

سلام عزیز دلم 🫶🏻خداروشکر دیروز عالی گذشتمن یه آنلاین‌شاپ دارم و دیروز با مهربونی، عشق و انرژی بیشت ...

عزیزدلمی. کسب و کارت پر برکت. برای منم روز خوبی بود.

مثلا یه خانم نسبت به کار من براش سوتفاهم پیش اومد و واکنش تندی داشت. براش آروم توضیح دادم و بعد اینقدر دعام کردم و مهربونی کرد که می شد به معجزه ی محبت ایمان آورد.

به جای اعصاب خورد، اون لحظه حس خوبی داشتم. 

به یه سفر دعوت شدم و برای من غیر منتظره بود.

کارم به کسی وابسته بود و اون با روی باز کمکم کرد.

دیروزم کسی که دل تنگش بودم تونستم ببینم 😘❤️ در نهایت هم خیلی خوشحالم که با شما همکلام شدم. امیدورام امروزم برات روز قشنگی باشه.

عزیزدلمی. کسب و کارت پر برکت. برای منم روز خوبی بود.مثلا یه خانم نسبت به کار من براش سوتفاهم پیش اوم ...

مهربونم چه روز دلنشین و پر از اتفاقای قشنگی داشتین😍

واقعا زیبا گفتین: «معجزه‌ی محبت»

چقدر درسته این جمله🙂🩷

خوشحال شدم از خوندن حسای خوبتون مخصوصاً اون لحظه‌ هایی که تبدیل شدن به آرامش و لطف از طرف خدا🤍

خیلی خوشحالم که باهاتون آشنا شدم حس گفت‌ و گو باهاتون واقعا زیباست

براتون امروز و همیشه، دلِ آروم، نگاهِ مهربون، و اتفاقای خوشحال‌کننده‌ ی دیگه آرزو میکنم ✨🥰