میرم خونشون یدفعه عصاش میزنه ب من میخنده محکم نمیزنه خوشش میاد انکاری از ته دل میخنده چ تو خونه ببینه چ راه پله بنظرتون چرا اینکارو میکنه از خنده هست یا فکر دیگه ای در سر داره میزنه به پاهام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین به حس ششم زنانت اعتماد کن ببین جنس این کارس چطوریه شوخیه واقعا یا قصد دیگه ای داره با همه همینه یا فقط تو ؟ اگر حس خوبی نگرفتی دیگه نرو
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
چرا با عروسش اینطوری نیست چرا اونو نمیزنه چرا منو میزنه من احساس میکنم شوخی نیست از قصد میزنه
نرو پس غیر مستقیم میگه نیا اینجا
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹