2777
2789
عنوان

توف تو مغز من

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 110 پست
ووووای خوش ب حاااالت من باید برم سرکار اخه خونه ما الات روشن روشنه🤦‍♀️😐

یه چندوقت خوابم درست شده بوددوباره الان استرس دارم دخترموبردم سنجش قبول نشدگفت بایدکارشناس بیادازش سوال بپرسه همش استرس دارم خداکنه قبول شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منم تا الان بیدار بودم🤫🤫🤫😑

منم همینطور مریض شدم کلا چند روزیه تایم خوابم اومده روی بعد از ظهر ها شب تا صبح بیدارم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

بگردم دختر برو ی ملاتونین بخر آخ۴روزپیش عمل داشتم بیهوشم گردن تونمیدونی چ لذت بخش بودبدنم حس کردم گف ...

اگ بگم نمیتونم پاشم باور میکنین؟😂

وای خواب بعد عمل اصن ی چیز دیگسستتت

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

بیشتر دوست های دبیرستانی همسن و سال پیدا کردم با اونا حرف میزنم چون واقعا خودم دوستی ندارم نه تو مدر ...

منم همسن تو بودم همین کارو میکردم ولی واقعا هم خوب نیست انقد از مشکلات اینجا مطرح میشه آدم حتی نسبت به زندگی گارد میگیره 

منظورم اینه اگه برگردم عقب دوس دارم همیشه اندازه سنم بدونم و هیچ آنقدر سعی نمیکردم بیشتر بدونم چیزایی که مناسبم هم نبودن و گوش ندادم 

و بخش عظیمی از مشکلت امروزم بخاطره این بود جلوتر سنم رفتم 

منم همینطور مریض شدم کلا چند روزیه تایم خوابم اومده روی بعد از ظهر ها شب تا صبح بیدارم

🤧🤧

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820