2777
2789
عنوان

درد جناغ سینه

105 بازدید | 23 پست

سلام خانوما..سه چهارروزه استخون جناغ دقیقا همون وسط سینه درد داره..انگار کوفته شده..دست میزنمم دردشو حس میکنم..احساس سنگینی هم دارم..امروز نوار قلب کرفتم خوب بود..شما تجربه ای ندارین کمکم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبار اینطوری شدم 

انگار یکی با ۱۰۰ کیلو وزن رفته رو بدنم

نه میتونستم بشینم نه وایسم

تو حالت خمیده میموندم تا نفس بکشم

هر سری هم دکترا گفتن از استرسه 

مسکن و پماد میزدم خوب میشدم

چی بخورم؟شما چیزی میشناسین

برای رفع احساس باد روی قفسه سینه (ناشی از مشکلات گوارشی) نوشیدنی های گرم می توانند تسکین دهنده باشند. چای های گیاهی مانند چای زنجبیل، چای نعناع و چای هیبیسکوس به همراه آب گرم می توانند کمک کننده باشند. 

نوشیدنی های گرم مناسب برای رفع باد قفسه سینه:

چای زنجبیل:

زنجبیل به دلیل خواص ضد التهابی و ضد نفخ خود می تواند به کاهش درد و ناراحتی های گوارشی کمک کند. 

چای نعناع:

نعناع نیز دارای خواص آرامش بخش و ضد اسپاسم است که می تواند به کاهش انقباضات عضلانی در دستگاه گوارش و تسکین درد کمک کند. 

چای هیبیسکوس:

این چای به دلیل خاصیت کاهش فشار خون و کلسترول و همچنین اثرات ضد التهابی، می تواند به بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش درد قفسه سینه ناشی از مشکلات گوارشی کمک کند. 

بیا توت فرنگی بردار🍓

راستش من چند باری وسط سینه ام از اخر گلو یه وجب پایین‌تر درد گرفته یه طوری که باید ثابت باشم تکون میخوردم درد می‌گرفت انگار دو تا عضله پیچ خوردن من اوضاع معده ام بد جور خرابه بعدا دیدم هر وقت معده ام خیلی اذیت میکنه اینجور میشم و الان چون رعایت میکنم خیلی وقته نشدم