2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید یدقه

76 بازدید | 7 پست

من مطمعتم جاریم و مادرشوهرم برام دائما دعا درست میکنن یعنی تازگیا با مادرشوهرم دعوام شده حس میکنم واسم درست کرده اخه یبار قبلا گفته بود جاریت بهم گفته برا تو و پسرم دعا بنویسم که به حرف ما باشی به حرف پسرم باشی من ترسیدم پشیمون شدم درست نکردم اما مطمعنم جاریم برام تا تونسته نوشته

ما تو یه ساختمون خانوادگی هستیم

تا میام تو خونه با شوهرم دعوام میشه بددددددددد میگه ازت متنفرم خودم معده درد شدید میگیرم سر دردای شدید همین که از ساختمون بیرون میزنیم دوتامون با هم خوب میشیم کم کم و من حالم عالی میشه عااااالی

دلم میخواد یجا باشه قابل اعتماد باشه برم هرچی که هستو باطل کنم اما نمیشناسم

اگر شما جاییو سراغ دارید ممنون میشم بگید

حتی شوهرمم میگه مطمعنم طلسمی جادویی کردن‌ ما رو چرا یهو زندگیمون بد شده ببین جایی نیست بریم سرکتابی دعایی بگیریم؟ یعنی خودشم مطمعنه برامون نوشتن

ببخشی اسی واقعا شرمنده ام 

لطفا تاپیک چهارمی از آخر رو گزارش بزنبد حرفای خوبی نزدن داخلش ممنونم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐉' 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه اگه شرایطی دارین محل زندگیتون عوض کنین.

و کمترباادمای این سبکی صمیمی بشین..

هرروز۳تا قول هوالله برای سلامای انام زمان بخون. و

۴قول بخون هرروز برای خودت و خونواده ت .

ان شاءالله خدا شر شیاطین و از سر زندگیت برداره 

اینا چ کارایی ملت میکنن.خدا پیغمبر سرشون نمیشه.هیچوقت ب این چیزا فکرنکن.چون قدرتی بالاتر از قدرت خدا ...

تمام سعیمو میکنم انرژی منفی ندم نمیشه ببین حتی شوهرمم که اصلاااااا تو نخ این چیزا نیست گفت حس میکنم مامانم واسمون دعایی چیزی نوشته خام حرفا زنداداشم شده

و واقعا هروقت وارد این خونه میشم انگار یه افسرده به تمام معنام

و اینکه اگه شرایطی دارین محل زندگیتون عوض کنین.و کمترباادمای این سبکی صمیمی بشین..هرروز۳تا قول هوالل ...

فعلا نمیتونم از اینجا برم شاید ۳ سال دیگه تا پول جمع کنم خوب