2777
2789

پسرم تب و لرز داره دمای بدنشم ۳۸ میشه لرز میگیره قبلا اینطوری نبود با ۳۹ و ۴۰ لرز می‌کرد کلی خوابم میاد اما باید بیدار بمونم بالا نره

سشوار بگیر بدنش گرم بشه

و احتمالا باید انتی بیوتیک بخوره ببرش فردا دکتر

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

سشوار بگیر بدنش گرم بشهو احتمالا باید انتی بیوتیک بخوره ببرش فردا دکتر

خودش میگه پاهامو بزار تو آب داغ داغ میزارم لرزش کم میشه ولی چرا با دمای ۳۸ و حتی ۳۷.۸ لرز میگیره برام تعجبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروسی نیست یعنی؟ صبح یه کوچولو گلو درد بود درصورتی که دمای خونه سرد نیست ما عادت به گرم داریم

ببین عزیزم ممکنه ویروسی باشه 

ولی من برای بچه ام هر وقت لرز زودتر از تب میاد برام نشون دهنده التهاب پیش رونده توی بدنش 

و معمولا بچه منم با گلو درد براش ایجاد 

من خود زودتر آنتی بیوتیک رو توی این شرایط شروع میکنم که البته برای گلودرد روزی یک بار آزیترومایسین میدم 

ببین عزیزم ممکنه ویروسی باشه ولی من برای بچه ام هر وقت لرز زودتر از تب میاد برام نشون دهنده التهاب پ ...

ممنون عزیزم دقیقا حرفتون درست بود گلوی پسرم دچار التهاب شده بود