2777
2789
عنوان

بچه ها بازی تخم مرغ بازی رو یادتونه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 57 پست
الکی نگووووووو بچهههههه حفظ ابرو نکن این مال زمان شما نیست 🤣🤣🤣شوخی کردم حتما توی شما این سنت ادام ...

چقد ما بازی داشتیم وقتی برا پسرم تعریف میکنم میگه خوشبحالتون چقد خوش بودین وآزاد شماها.همیشه میگه از اون موقع ها حرف تعریف کن برام الان بیچاره ها تو آپارتمان زندونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقدررر یه قل دو قل بازی میکردیم شورش و دراورده بودمافتابه لگن عروس دوماد بشکن نشکنیادش بخیر جدی

گوشواره طلا چقدر بازی میکردیم

آتاری دستی. مشکی و زرد بودن یادش بخیر کاش میشد بازم بچه شد

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

من انقدررر یه قل دو قل بازی میکردیم شورش و دراورده بودمافتابه لگن عروس دوماد بشکن نشکنیادش بخیر جدی

منم. از بدشانسی همیشه سنگه رو زیادکه بالا مینداختم میومد میخورد به استخون دماغم،الان قوز داره

آره والا بچه های الانم فقط گوشی به دست ما وقتی بچه بودیم هه شب میومدیم خونه همش بازی با دوستان

اره دقیقااااااا

بعد یچی عجیب تر ما بچه بودیم میرفتیم مغازه از پس همچی برمیومدیم بچه ها الان اکثرا بی عرضن

حتی نمیشه بهشون اعتماد کرد تا دم در برن

من یادمه ۶ سالم بود دوچرخه داشتم میرفتم مغازه و میومدم ۶ سالم بود اسکیت بازی میکردم تازه بخدا ۲ بار هم میخواستن بدزدنم زود متوجه شدم فرار کردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بچه ها الان ماستن

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

چقد ما بازی داشتیم وقتی برا پسرم تعریف میکنم میگه خوشبحالتون چقد خوش بودین وآزاد شماها.همیشه میگه از ...

دقیقاااااا

دختر من له له میزنه بره خونه مامانم تو حیاطشون یکم بازی کنه

منم. از بدشانسی همیشه سنگه رو زیادکه بالا مینداختم میومد میخورد به استخون دماغم،الان قوز داره

حاجی پاره اجر که به دماغت نمیخورد که به سنگ کوچولو بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو دیگه زیادی بازی کردی 

😅چون واسه خودمم سوال بود و جوابشو پیدا کردم.گفتم بگم ذهنت راحت بشه😅

💜🤣

اره دقیقااااااابعد یچی عجیب تر ما بچه بودیم میرفتیم مغازه از پس همچی برمیومدیم بچه ها الان اکثرا بی ...

آره والا بی عرضه هستن 😂

بچه های الان تا یه پولی ندی بهشون نمیرن برات مغازه وسایل بخرن 

هی دوران قدیم 

دانایی 

گوشواره طلا چقدر بازی میکردیمآتاری دستی. مشکی و زرد بودن یادش بخیر کاش میشد بازم بچه شد

گوشواره طلا چی بود؟

وای آتاری یادش بخیررر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

وای😂😂😂😂😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد