2777
2789

واسه هرخطشم ذوق کرده معلومه منننن😂😂😂

چهارساله هرماه میخونمش خط به خطش واسم جذابیت داره نمیدونم چرا انقدر دوس دارم این کتابو و البته مستر دارسی روووووو😂🪄

همین دیگه خواستم اطلاع بدم من هربار میخونمش تا چند روز افسردگی نداشتن دارسی رو دارم 🫠🩷

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهار زبان🌸🍓🎀>🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتمش چرا جذب نشدم نصفش و خوندم

مادر منم دوسش نداره 

من ولی عاشقشم 🥲

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهار زبان🌸🍓🎀>🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

من فیلمشو دیدم فقط هنوز نخوندمش

فیلمش خیلی قشنگهه ولی من خیلی دیدم😂🤦🏻‍♀️

در مورد چیه

درمورد یه خانواده ای که دخترا میخوان ازدواج کنن و آقای دارسی و بینگلی ثروتمند میاد به روستاشون......

فک کنم ادامه بدم قشنگ باشه اولین باره کتاب کلاسیک میخونمبلندی های بادگیر و خوندی؟

کتاب های کلاسیک واسه همه جذاب نیستن چون خیلی حوصله سربر کشش میدن 

آره خوندم قشنگه ولی من غرور و تعصب رو بیشتردوست دارم 

اوه اوه از این کلیشه هاس؟...میخونمش

نهههه خیلی قشنگه 🥲

فیلمش خیلی قشنگتره اگر جزئیات ریز برات مهم نیست فیلمش رو ببین

من فیلمشو دیدم خیلی کسل کننده بود

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است