2777
2789

سلام دوستان خوبین؟من امروز فهمیدم باردارم باورم نمیشه یعنی بعد کلی ای وی اف و...الان یهویی بعد کلی مشکلات دارم میترسم

از مشکلات بارداری و تجربه هاتون میگیدبهم؟چند هفته ضربانشو شنیدین؟

سلام .خوبی 

من همون هستم که دیشب کل علائم بارداری بهت گفتم و تو هم خندیدی. و گفتی همه اینا داری .....

به عشق خودت نصف شب اومدم نی نی سایت ببینم تایپیک زدی یا نه ....

مبارکت باشه 🥰...

من دوتا بچه دادم. بارداری مشکلاتی نداره فقط استراحت و چیزای سنگین بلند نکن .پله زیاد هم خوب نیست .موتور هم سوار نشو...

هفته ۶ به بعد من صدای قلب می‌شنیدم سونو میرفتم ....

مواظب خودت باش.انشاللع اردیبهشت زایمان میکنی .منم اردیبهشتی ام‌....

یا هم آخر فروردین زایمانت میشه 

......

خلاصه مبارکت باشه 

حس خوبیه مادرشدن 

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

سلام .خوبی من همون هستم که دیشب کل علائم بارداری بهت گفتم و تو هم خندیدی. و گفتی همه اینا داری ..... ...

سلام گلم ممنون شما خوبی؟وای اره دیشب کلی خنده ام گرفت که اخه مگه میشه بدونی این سالها چقدر منفی شدم وعذاب باورم نمیشد حق میدادی بهم

خونمون که طبقه دو هست متاسفانه پله داریم عملا،ولی از بابت اینکه کلی زعفرون خوردم وتغییر دکوراسیون داشتم اینها

دعاکن برای منم گلم

خدا دسته گلات رو نگه داره،سونو گرافی گفت ۴ هفته اس بهم گفتن ۸ هفته بیا برای قلب

یعنی اردیبهشت میشه؟؟چه جالب من که سر دردنمیارم فقط امیدوارم خوب پیش بره استرس گرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.