2777
2789
فدات شم دورت بگردم من شبها دیر میخوابم دیگه میام اینجا زندگیم فدات شم در خدمتت همه دخترام هستم

عزیزم هستین.خدا انشاالله عمر باعزت بهتون بده وسایه اتون بالاسر بچه هاتون باشه.خوشحال شدم از هم صحبتی باشما🥰🥰 

انشاالله دخترتون به سلامتی ماه کامل فارغ شن😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ازماه شش ب بعد مدام شل سفت میشه بهشون میگم فقط شیاف قرص آمپول دادن سونو هام هم میگن خوبه

ان شالله که چیزی نیس.منم از اول بارداریم درد داشتم دلدرد ولگن حتی استخون بدنمم درد میگرفت دکترم میگف طبیعیه دیگه ماه هشتم عوضش کردم بهش گفتم درد دارم ۴تا آمپول بهم داد هفته ای یکی آخریشو که زدم دو روز بعدش درد شدید گرفتم دقیقا روز آخر۸ماهگی منم بیخیال بودم یعنی جوری بودم که از ظهر بزور بلند میشدم تا۱۲شب رفتم بیمارستان گف دهانه ی رحمت۴سانت بازه باید فورا سزارین شی میگف خیلی وقته دردات شروع شده و تو نمیدونستی

ان شالله که چیزی نیس.منم از اول بارداریم درد داشتم دلدرد ولگن حتی استخون بدنمم درد میگرفت دکترم میگف ...

عزیزم منم نگران همینم برام هم آمپول ریه نداده نی نی شما زودتر دنیا اومد رفته دستگاه؟

عزیزم هستین.خدا انشاالله عمر باعزت بهتون بده وسایه اتون بالاسر بچه هاتون باشه.خوشحال شدم از هم صحبتی ...

دورت بگردم مادر الهی عاقبت بخیر بشی بهترینا نصیبت بشه بحق خانم فاطمه زهرا مادر دعای خیر سر راه زندگیت فدات شم مادر

درسته عزیزم ممنون از کمکت توکل بخدا باقیش هم برام ب سلامت بگذره

💚

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم منم نگران همینم برام هم آمپول ریه نداده نی نی شما زودتر دنیا اومد رفته دستگاه؟

آره۸ماهه فک کنم ۳۴هفته بود،۸روز ان آی سیو بود البته الان ۴سالشه😉به منم آمپول برا ریه نداده بود برا جلوگیری از سقط بود

آره۸ماهه فک کنم ۳۴هفته بود،۸روز ان آی سیو بود البته الان ۴سالشه😉به منم آمپول برا ریه نداده بود برا ...

ولی من استرس یکی از خونواده شوهرمو داشتم بخاطر بیماریش و پدرمم تو دوران بارداریم از دس دادم😔