2777
2789
عنوان

چرا به امام ها و پیامبران متوصل میشن 🕋

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 30 پست

چون ائمه پیش خدا خیلی عزیزن‌..خودمون اونا رو پیش خدا واسطه قرار میدیم که برامون دعا کنن‌ و از خدا بخوان‌

درسته خدا گفته از من بخواین اما چون اونا پاک‌ترن‌ و جایگاهشون بالاتره پس چیزی که اونا بخوان رو زودتر قبول می‌کنه 

یادته بچه بودی از پدر مادرت یه چیزی میخواستی میگفتن نه بعد از اون طرف خاله یا عمو یا هرکس میگفت بذار ...

خب اگه این طور هست که میگید متوجه نمیشم. 

چرا الله گفت از من بخواهید نه بنده من و از پیامبر خواست به یارانش بگه از الله بخوان 

لا تهتم بأحد سوي نفسك

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت چي؟ پس چرا بعضی‌ها جواب نمیگیرن از متوسل شدن

صلاح انسان نباشه خب خدا نمیپذیره هزاران دلیل هست که ما بیخبریم.تفاوت زیاد،بلاخره کسانی بودن که نوع عبادت و زندگی وحتی مرگشون متفاوت بوده برگزیده شده بودن ازبین اون همه آدم

تفاوت چي؟ پس چرا بعضی‌ها جواب نمیگیرن از متوسل شدن

قرار نیست هرچی خواستی بهت بدن، میگن دعای خیر مستجاب میشه،  اگر صلاح باشه تو دنیا بهت میدن اگه نه تو اخرت برات جبران می کنن

خب اگه این طور هست که میگید متوجه نمیشم. چرا الله گفت از من بخواهید نه بنده من و از پیامبر خواست به ...

دلایل مختلفی داره یکیش گناه زیاد فرده

ما ارزو رو از خدا میخدایم نه از کس دیگه ای

البته من خودمم خیلیی کم یادم میاد که توسل به ائمه ای کرده باشم ولی خیلیا کردن و حاجت گرفتن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خب اگه این طور هست که میگید متوجه نمیشم. چرا الله گفت از من بخواهید نه بنده من و از پیامبر خواست به ...

چون اون زمان بزرگ های قریش مثل فرمانروا بودن و خب مسیحی ها عیسی رو فرزند خدا میدونستن و برا همین هس بیشتر این حرف برا این هستش که ازاد باشید نه برده چون اون زمان بروه فروشی هم رایج بود این برا اون زمان هس البته الانم کم نیستش

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ما توکلمون به خداست

توسلمون به معصومین....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دلایل مختلفی داره یکیش گناه زیاد فردهما ارزو رو از خدا میخدایم نه از کس دیگه ایالبته من خودمم خیلیی ...

من تاحالا توسل نکردم ولي میترسم انجام بدم و شکست بخورم و دیگه کلا همین یکم اعتقاد  هم از دست بدم واسه همین دو دل شدم 

لا تهتم بأحد سوي نفسك

من تاحالا توسل نکردم ولي میترسم انجام بدم و شکست بخورم و دیگه کلا همین یکم اعتقاد هم از دست بدم واس ...

صبر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ لِیُطاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جاؤُکَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّاباً رَحیماً.[نساء/۶۴] اگر آنانی که به خودشان ظلم کردند، نزد تو آمدند، سپس درخواست آمرزش نمودند و پس از آن رسول برای آنان در پیشگاه خدا طلب مغفرت نمود، خداوند را توبه‌پذیر و مهربان خواهید یافت.»

من تاحالا توسل نکردم ولي میترسم انجام بدم و شکست بخورم و دیگه کلا همین یکم اعتقاد هم از دست بدم واس ...

بحث توسل این نیست که حتما حاجت بگیری، از خود خدا هم مستقیما بخوای ممکنه صلاح ندونه حاجتت رو بده، توکل به خدا کن و بزرگی رو که پیش خدا ابرو داره واسطه قرار بده، ان شالله که خدا بواسطه اون بزرگوار حاجتتو بده، 

میدونی چیه ما از اماما نمیخوایم که برامون حلش کنن چون نمیتونن

اماما چثن پاک و معصومن و پیش خدا رویی دارن 

ما ازشون میخوایم که بین ما و خدا واسطه بشن شفاعت گر ما باشن و از خدا بخوان تا حل بشه کار ما و چون معصومن این کارو میکنن

مثل این میمونه به مامان بزرگا ک دارن نماز میخونن میگیم برای ما دعا کن مارو یادت نره 

اماما و پیامبرا پیش خدا عزیزن