2777
2789
عنوان

تجربه من از دادن قرص به کودک

225 بازدید | 14 پست

دخترم وقتی کوچیک بود عفونت شدید داشت که باید قرص می خورد منم بالای  موز با چنگال یه کوچولو حفره درست می کردم قرص رو می ذاشتم اون وسط و دوباره روشو با موز می پوشوندم میدادم دخترم یه گاز که به موز میزد قرص رو هم با موز می خورد اصلا متوجه نمیشد مامانا خواستید امتحان کنید ایده خوبیه 🥰 

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بچه کوچیک باشه.یکم خطرناکه.چون ممکنه قرص از لای موز دربیاد و بپره ب ریه اش.خب چرا آب نمیکردی قرص ...

بعض قرصا نباید اب بشن چون شدید تلخ میشن .قرصه کوچیک بود 

دختر من یه مدت آسپرین میخورد لهش میکردم با ماست یا بستنی میدادم 

ولی دارو های دیگه رو که تلخ بود هر روشی امتحان میکردم نمیخورد پیرم کرد تا الان که دیگه بزرگ شده میخوره 🤦‍♀️😵

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

دخترتون خوشبختانه اهل ادا اصول نبوده..بچه های من بخوان چیزی بخورن جوری انالیزش میکنن انگار قراره عنصر جدید کشف کنن بعد میخورن..

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

اره خودم ترسیدم یکی برداره قرص بزرگ بزاره وسط موز بده بچش بخوره خفه بشه لعنش بمونه واسه من 🙃حالا بیا ثابت کن که قرص دخترم ریز در حد پودر شدن بود .

من قرص رو روی فرش میگذاشتم بچه میدید میخورد منم دعواش میکردم که چرا اینو برداشتی خودی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .