۱۵ روزه امدم اینجا .شبها ۶ ساعت پمپ اب رو مدیر ساختمان خاموش میکنه چون همسایه طبقه اول نمیتونه بخوابه.بهم توی قرارداد نگفت همچین شرایطی هست الان امدم ودیدم بهش گفتم حل کن گفت خودم مخزن وپمپ میخرم هی امروز فردا کرد ۱۵ روز گذشته .دیشب دینام اب کولر عیب پیدا کرد تعمیرکار اوردم ۵۰۰ دادم با صاحب خونه صحبت کذدم عین خیالش نیست.گفتم وظیفه شما بود کولر سالم تحویل مبدادی.انقدر اب را باز وبسته کردید پمپ عیب پیدا کرد.شبها اصلا نمیشه در اتاق خواب خوابید.گفت نمیخوای بلند شو گفتم پول اژانس املاک و باربری را شما باید بدید.کجا باید شکایت کنم.روندش چطوریه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای شکایت از صاحبخانه در تهران، بسته به نوع شکایت، میتوانید به مراجع قضایی یا شبهقضایی زیر مراجعه کنید: دادگاه عمومی حقوقی برای اختلافات مربوط به قرارداد اجاره، خسارت، یا تخلیه ملک. شورای حل اختلاف برای مواردی مانند اختلافات مربوط به ودیعه (پول پیش) تا سقف مشخص و یا افزایش غیرقانونی اجارهبها. اداره ثبت اسناد و املاک برای اعتراض به عملیات اجرایی ثبت. در نهایت، دادسرای محل وقوع ملک در موارد خاصی که نیاز به رسیدگی کیفری دارد، مانند مزاحمت یا ضرر و زیان.
مراحل شکایت:
1. تعیین مرجع صالح:
ابتدا باید مشخص شود که شکایت شما در صلاحیت کدام مرجع است.
2. تهیه مدارک:
مدارک مربوط به قرارداد اجاره، پیامکها، فیشهای واریزی و سایر مستندات مرتبط با موضوع شکایت را جمعآوری کنید.
3. تنظیم شکایت:
با کمک یک وکیل یا به صورت خوداظهاری، شکایت خود را تنظیم و به مرجع مربوطه ارائه دهید.
4. پیگیری شکایت:
پس از ثبت شکایت، باید مراحل رسیدگی را پیگیری کنید.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!