2777
2789
عنوان

بچه ها اين ست خوشگله من ميخام اينجوري بخرم نظر بديد بطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 43 پست
من دوسش دلشتم مخصوصا  کفشش حالا مگه این ست رو نیتونی پیدا کنی؟؟

اره مانتوش ميخام سفارش بدم با كفش

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

آستینش به نظرم جالب نیس. 

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا به خاطر نظر سنجی در مورد لباس عضو شدم دیدم اصن هیشکی یاری نمیرسونه بغضم گرفت گفتم نی نی یار بتر ...

من دیگه به درجه ای از عرفان رسیدم نمیگم بترکونن خودم تو افق محو میشم با یه عالمه تاپیکای بی جواب😐😐

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

عالیه ..من خیلی سخت پسندم ولی ببین تاییدش کردم😀😀اونایی هم ک میگن زشته چون خودشون امکان زدن چنین تیپی رو ندارن ب دلایلی ..مثلا چادری بودن یا هر دلیلی

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
کیف و کفش و شالم لیموییه.برم مانتو این رنگی بخرم؟

من عاشق رنگ ابي كاربني هستم😍

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
کیف و کفش و شالم لیموییه.برم مانتو این رنگی بخرم؟

واقعا میگی !!!؟؟؟

رنگ زردش خیلی تو دیده من فقط تصورش کردم تو دید بودنو دوست ندارم لیمویی باز بهتره این دیگه خیلی زرده خیلییی

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
میگم حالا که باردارشدی نزن این تیپو مانتو بلند روسری بزرگ میفته به دست وپات خدا نکرده میخوری زمین ا ...

اينم هستا🙄🙄😃🤔