2777
2789
عنوان

فقط خانم های مذهبی لطفا

92 بازدید | 11 پست

عزیزان بنظر شخصی من دختر با اینکه ۹ سالگی به سن تکلیف میرسه ولی لازمه قبل از این سن هم یه سری تمرین ها و آموزش ها بخصوص در رابطه با بحث حجاب بهش داده بشه تا انشاالله وقتی به سن تکلیف رسید یهویی سختش نباشه نظر شما چیه؟

به نظرم خوبه ولی لطفا براش خیلی واضح توضیح بده جوری ک خوشش بیاد نه مثل ما ک میگفتن روسری سر نکنی خدا دوست نداره یا یا دشمن خدایی بنظرم خیلی خوب بهش توضیح بده

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

بله عزیزم حرفتون درسته منتها از راه درست باشه که زده نشه

و یه نکته که استاد من میگن اگه میخواین دخترتون محجبه باشه باید اقتدار پدر حفظ بشه این زمینه ساز هست

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. بله لازمه در حد سنش براش تبیین بشه و مادر چنین توانایی و آگاهی رو داشته باشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بنظر منم بهتر که باشه، من خودم مانتوییم اما حجابم خوبه، مادرم از هشت سالگی گفت دیگه لباس آستین کوتاه نپوشم و شال سرم بود، اگه اینطوری باشه بچه عادت می‌کنه و بعدا سختش نمیشه، نه مثل بعضی از مامانا که یهو ۱۴ سالگی به دخترشون میگن شال بپوش، خب معلومه که عادت نداره و گارد میگیره 

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
متوجه نشدم

چیو عزیزم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آره ولی با اجبار نه

با مهربونی و تشویق آروم آروم از یکی دوسال قبل تکلیف مثلا با روسری خوشگل بره بیرون و حجابم واسش توضیح بدیم چرا خدا گفته و .....

آجی من سال دیگه تکلیف میشه ولی خودش با ذوق و خوشحالی باحجاب میره بیرون 

نمازاشم شروع کرده دو هفته ای هست بیشترشو میخونه🙂🥹🤍

مام واسه حجاب و نمازش هر دفعه یه کادویی میگیریم

عاشق خوابم 🦥💜

اینکه اقتدار پدر حفظ بشهمتوجه منظورتون نشدم...

کانال تنها مسیر آرامش کمکتون می کنه