2777
2789

خب من کلا ذاتا آدم خوش خنده ای هستم از بچگیم همیشه موقع سلام کردن لبخند میزنم و کلا ۹۰درصد مواقع لبخند به لب دارم و میخندم و اینا با آقایون هم همونطوری که با خانوم ها صحبت میکنم،صحبت میکنم و گاهی میخندم و لبخند میزنم (لبخند واسه جلب توجه نه هاا کلا مدلمه) ولی خب نمیدونم آیا باید اینو تغییر بدم؟؟چون همین جا دیده بودم توی تاپیکای بقیه یه سریا گفته بودن نشونه سبکی دختره و ...این حرفا 

و امیدوارم حمل برخودستایی نباشه ولی همه بهم میگن صدام خیلی خوبه (البته کسی هم که منو نمیشناسه اینجا حالا😭😂) بعد کلا خوش صحبتم و خیلی با ذوق و مهربون با آدما رفتار میکنم و از اون آدماییم که مکالمه باهاشون تا ابد ادامه پیدا میکنه..ولی خب خیلی اینجا دیدم میگفتن آدمای پر حرف احمقن و بیشعورن و ...البته من توی زندگی شخصی افراد دخالتی نمیکنم مثلا راجع به سبک موسیقی موردعلاقشون باهاشون صحبت میکنم و اگه ببینم طرفم از صحبت کردن باهام ناراحت نیست بیشتر باهاش گفت و گو میکنم(دوستان طرفم ۹۹درصد مواقع خانوم هست)ولی خب کلا نمیترسم از اینکه حرفمو بزنم و ذاتا آدم کنجکاوی هستم (درباره زندگی بقیه نه هااا مثلا جزئیات کوچیک مثلا ساعتا چطوری کار میکننو اینا) و خب در عین حال که منطقی هستم احساساتم برام خیلی جالبن و چون ادبیاتمم خوبه با جمله بندی مناسبی میتونم احساسات و نظرمو بیان کنم و در صحبت با آقایون هم اگه توی بحث درسی یا گفت و گوی عادی نظری داشته باشم و اینا راحت میگم و اگه حرف جالبی هم برای گفتن داشته باشم و جاش باشه میگم..به نظرتون اشتباهه این؟؟؟دلیل اینکه هی آقایون رو میگم اینه که بیشتر توی همین سایت دیدم که این رفتار های دختر رو حمل بر سبک بودن و لاس زدن و اینا میگن..اما من خودم هستم فقط و اینم بگم آدم مذهبی ای هستم

نظر شما چیه؟اگه جایی از رفتارام به نظرتون نادرسته یا راهکاری برای اصلاحش دارین ممنون میشم بگین❤️

احساسی و زود رنجم خیلییی

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

تا اخر نخوندم

ولی ن تغییرش نده فوقش لبخند نزن چون مرد جماعت زود دور برمیداره

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر هرکس یه جوره میلیارد ها ادم با میلیارد ها سلیقه شخصیت تایپ ..

الان من بگم یه ادم افسرده خوبه تو انقدر سست عنسری که افسرده شی

یا یکی دیکه بگه شاد خوبه سریع شاد شی 

خودت باش اگه به نظر بقیه باشه باید تا اخر عمرت هر ثانیه یه جور باشی 

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

واقعا از شخصیتت خوشم اومد عزیزم

اینطور بودنت اصلا اشتباه و زشت نیست بلکه تورو از بهترین ادمای جهان قرار میده قشنگم

ولی موضوع خوش خنده بودن بعضی از مردها هستن که جلوی چشم خودشونو نمیگیرن و وقتی تو به روشون لبخند میزنی پرو میشنو فکر میکنن خبریه سعی کن برای ادمهای درست شخصیت زیباتو بکار ببری عزیزمممم😍😍😍😍😍😍

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

عزیزم منم خودم همینم 

با این تفاوت که با هرکسی گرم نمیگیرم و معمولا زیاد کنجکاوی نمیکنم ولی مامانم خیلی کنجکاوه سوالایی به ذهنش میاد و میپرسه که اصلن برا من مهمم نیستن 

در کل رفتار بدی نیست 

از نظر من یه نوع تایپ شخصیتیه 

و اینکه رفتارت خوبه با اطرافیان عالیه

احساسی و زود رنجم خیلییی

قرار بود راجع به شخصیت خودم بحث کنم..ولی خب خیلی جالبه شخصیت شما از نظرم

اونقدر احساساتی نیستم ولی احساسات آدما به نظرم خیلی زیبان میدونی..

قرار بود راجع به شخصیت خودم بحث کنم..ولی خب خیلی جالبه شخصیت شما از نظرماونقدر احساساتی نیستم ولی اح ...

معذرت میخوام یه لحظه عنوان رو اشتباه خوندم 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

تا اخر نخوندمولی ن تغییرش نده فوقش لبخند نزن چون مرد جماعت زود دور برمیداره

ذاتا اینطوریم آخه باورت میشه دست خودم نیست واقعا یه سری جاها

به نظرت چطور لبخند نزنم و سرد باشم؟

ذاتا اینطوریم آخه باورت میشه دست خودم نیست واقعا یه سری جاهابه نظرت چطور لبخند نزنم و سرد باشم؟

لبخند نزن خب چجوری نداره خاهرمن

ولی اگ عادته و نمیتونی گور بابای حرف مردم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

دختر هرکس یه جوره میلیارد ها ادم با میلیارد ها سلیقه شخصیت تایپ ..الان من بگم یه ادم افسرده خوبه تو ...

آره خب...راست میگی

میدونی رفتار بعضی آدما گاهی اوقات باعث میشه از اینکه خودمم ناراحت باشم و به فکر تغییر دادن خودم باشم