2777
2789
اگر یه رفیق پسری داشته باشیم بعد واقعا مثل خواهر برادر هوای همو داشته باشیم هیچ گونه حرف عاشقانه و ه ...

با اینکه دخترم اما نه فکر نکنم منظوری داشته باشه صرفا جهت شوخی صمیمیت اینو گفته البته نظر منه

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی ب اسم دوست اجتماعی وجود ندارهشااااید دخترا به چشم دوست نگاه کنن ولی پسرا نه به هیچ وجه خودتونو ...

من تا حالا هرگز ازش حرفی یا حرکت اشتباهی ندیدم 

با خواهرشم دوست صمیمیم یعنی دوست خانوادگیشونم 

همشون منو میشناسن

دلیلی نمیشه که

سلام اگر یه رفیق پسری داشته باشیم بعد واقعا مثل خواهر برادر هوای همو داشته باشیم هیچ گونه حرف عاشقان ...

اون ی شکار چی صبوره روت نظر داره 

این چیزا تو ایران قفله 

شما یک گزینه ای براش

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

خب عقاید شما محترمه بانومیتونید از تاپیک بگذرید من درباره اعتقادات کسی اینجا سوال نکزدم

پاسخ سوالتون رو دادم با احترام، از نظر علمی هیچ

زن و مرد سالمی نمی تونن رابطه ی عادی داشته باشن...موفق باشید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
گلم چجوری وزن کم کردی

با کالری شماری و کم کردن نون و برنج ک تقریبا حذف قند

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بعد دختره هم به پسره میگه بابا من اصلا نفهمیدم چی شد جوابشو ندادم می‌خوام ببینم اگر منظوری داشته برخ ...

دقیقا واقعا چندشه 

دخالتی نمیخوام بکنم ولی اگر تونستی کم کم رابطتو کمترش کن 

بعدا ازدواج کنی جدایی واست سختتر میشه 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

طرف زن و بچه داره من با زنش با خواهراش دوست صمیمیم آخه این چه حرفیه

وای شت  خب حرفش بد بوده ۰ لزومی داره 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

طرف زن و بچه داره من با زنش با خواهراش دوست صمیمیم آخه این چه حرفیه

حرف نیس واقعیته اگ خوب بود ک تاپیک نمیزدی گلم