2777
2789

اره دوستم فردای پری حامله شد.

کل دوره امکان تخمک هست.

حالا زمان تخمک گذاری،بیشتر.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شدم سر دوتا پسرامم اینطور شد البته واسه من خواسته بود 

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
زمان تخمک گذاری راحت تر میشه الانم خیلی امکانش هست مبارکه @_ملکه455‍

چ اطلاعات دقیقی افرین بهت،👍👍👍

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

استارتر چون سوالم مربوطه ب تایپیننت میپرسم عزیزم 

احتمال بارداری با پیش اب در رابطه دوم ک مرد قبلش ادرار کرده باشه و ۲ روز بدش قرص اورژانسی دوتایی همزمان خورده بشه و رابطه روز ۱۹ سیکل باشه احتمال بارداری هست؟ 

من دفعه اول ک اورزانسی خوردم چند روز بدش پریود شدم ولی این بار باید ۸ مرداد ک گذشت پریود میشدم ک نشدم بنظرتون هورمونام بهم ریخته  یا ممکنه باردار باشم

استارتر چون سوالم مربوطه ب تایپیننت میپرسم عزیزم احتمال بارداری با پیش اب در رابطه دوم ک مرد قبلش اد ...

امکان باردار نشدن هیچوقت صدر در صد نیست اینم باز امکانش هست یه بیبی چک بگیر بنظرم 

𝙗𝙤𝙧𝙣 𝙤𝙛 𝙙𝙖𝙧𝙠𝙣𝙚𝙨𝙨    https://daigo.ir/secret/51794345533

من شدم سر دوتا پسرامم اینطور شد البته واسه من خواسته بود

خدا نگهشون داره عزیزم😘 واسه ما اگه بشه ناخواسته میشه چون من اصلا فکرشو نمی‌کردم که بشه فکر میکردم زمان تخمک گذاری امکانش هست آنقدر که همه گفته بودن سخت حامله شدن و باید روزا رو بشمری تلاش کنی و ...