2777
2789

سلام 

من تاپیک زدم اما پاک شد 

خیلی استرسی شدم بگید چیکار کنم 

این نامزدش نبوده دوس..ت پ..ر دختر عمم بوده 

منو دوتا از دختر عمه هام بودیم خونه عمم اینا داشتیم حاضرمیشدیم بریم مسافرت با دختر عمه هام ک این دو..ت پ..رش میاد دنبالش بره منو دختر عمه بزرگمم با نامزدش بریم دنبال اونا 

بعد عممینا نبودن پسر عمم هم گفته بود تا دوروز نمیام 

وقتی دو..ت پ..ر دختر عمه کوچیکم میرسه تو کوچه میگه بیا بریم بعد دختر عمم حاضر نبوده اون یکی دختر عمم میگه تو کوچه زشته بیا داخل تا حاضرشه برید 

اومد 

همینکه اومد نشسته بودیم۵ دقیقه بعد پسر عمم صدا ماشینش میاد کلید میندازه میاد داخل کفشو میبینه میگه اینا مال کیههه؟؟؟؟ 

ما حموم قایمش کردیم بعد مث دیونه ها میوفته تو خونه دنبال یارو فهمید کسی خونس رفت طبقه بالا بعد اومد پایین من از ترسم اومدم برم داخل حیاط منم هول میده میندازه تو خونه درارو قفل میکنه کلیدو برمیداره 

اومد در حمومو وا کرد من داشتم مث بید میلرزیدم گفت بیا بیرون 

اون از اونور درو قفل کرده بود زد شیشه هارو شکست داد میزد دختر عمه بزرگمم این وسط گرفته بودتش چون به قصد کشت میخواست بزنه 

مشتو لگدارو دختر عمم خورد تازه ام عمل کرده بود من کاری از دستم بر نمیومد فقط جیغ میزدم 

چون چاقو دستش بود گفتم برم وسط یکیمون میخوره با پشت چاقو میزد ب سینه دختر عمم 

پسر عمم دستشو با شیشه پاره کرده بود بزور اورنش یهو دیدیم حالت تشنج شد من زنگ زدم اورژانس 

مال حدود دوهفته پیشه این قضیه بخدا دروغ نمیگم  

اومد اورژانس قبلش پسرعمم قرصخورده بود توهم زا بود میگفت دستمو اره بریده میسوزه بعد فهمیدیم ترامادول اینا بوده با یکی دوتا قرص دیگه

بردنش بیمارستان ما با بدبختی همینکه پسررو زنده فرستادیم رفت خودش کلی بود این وسط دلم برا دختر عمم سوخت کلی گریه کردم بحالش کبود شده بود بازوهاش 

من استرسی بودم از اونموقه بدتر شدم

فقط من موندم چطور ۵ دقیقه بعد پسر عمم رسید مگه میشه مگه داریم؟؟؟ یعنی مارو ممکنه بپاعه ببینه چیکار میکنیم؟

منم بهم گفت توام اگر نمیخوای داداشتو بابات بفهمن اسنپ بگیر برو 

ب من چه خب وا  

من درمورد همه چی مادرمو در جریان میزارم اینم گفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐🤣داداش من ازیور ریدم تورو نمیدونم چجوری هنو نفس میکشی

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

چه جرعتی ک پسر مردمو بیاری خونت!!!چون دم در زشته!!

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

اره شاید شما متوجه نشدی ولی من خیلی خلاصه کردم بخوام با جرئیات بگم خیلی طولانی میشه حوصلتون نمیکشه ب ...

چند سالش بود پسری که قائم کردین نیوند خواستگاری

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اره شاید شما متوجه نشدی ولی من خیلی خلاصه کردم بخوام با جرئیات بگم خیلی طولانی میشه حوصلتون نمیکشه ب ...

چند سالتونه حالا؟؟

خدا به خیر کنه

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)