2777
2789

تا الآن بازی ترسناک کردیم هشت سالشه اما اصلا نمی‌ترسید تقریبا تا مرحله اخر رفت 

ولی الان توی اتاقم خوابیده🤣

عذاب وجدان دارم نکنه کابوس ببینه

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

اخی نازی 

فکرشو ک میکنه ولی کنارش باش 

فردا یه انیمه خنده دار براش بذار 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو هشت سالگی با داداشم فیلمای ترسناک میدیدیم 

هیچوقت نترسیدم کابوس هم ندیدم حالمم خوبه عذاب وجدان نداشته باش اون علاقه داره به این چیزا مثل من که علاقه داشتث

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

اخی نازی فکرشو ک میکنه ولی کنارش باش فردا یه انیمه خنده دار براش بذار

نه بابا پرو تر از حرفاس میگه فردا صبح زود بیدارت میکنم ادامشو بریم 

اما شبا میترسه🤣🥲

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

منم تو هشت سالگی با داداشم فیلمای ترسناک میدیدیم هیچوقت نترسیدم کابوس هم ندیدم حالمم خوبه عذاب وجدان ...

خودمم خیلی دوست دارم نمیترسم هیجان زده میشم 

اینجور چیزا اثر مخربی دارن ، بستگی به سن و جنسیت هم ندارهحالا فراموش کن گلمدفعه بعد مثلا مستند آموزن ...

خودم دوست دارم ولی