2777
2789

خواهرم با دخترهاش و شوهرش میخوان دو ماه از پس فردا برن کانادا 

این تا شنید بغض کرد من گفتم بهش زشته تو بزرگ شدی هر کسی زندگیش فرق داره 

و بعد با پدرش صحبت کرد که منو حداقل داخل ایران یه مسافرت ببر 

باز دیشب به مادر بزرگش گفت من اعصابم خرد شد شنیدم اونا میخوان برن بعد ما پول نداریم 

باز بهَش گفتم کارت اشتباهه مقایسه میکنی 

اونا مامان و بابا شون همش سر کارن تو اونو نمیگی هیچ جا نمیرن یا چقدر از باباشون میترسن 

اونا ۱۳ ساله ۱۷ ساله هستن 

شما کمکم کنید چی کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یه مسافرت داخل کشور برید که کاری نداره شب جایی نمونید الان که تابستونه کمپ بزنید غذا هم ببرید

آره حتما میریم ولی واقعا دوست ندارم مدام ببینه بقیه چی کار میکنن ما چرا نمیکنیم 

فرزند شما درحال تجربه زندگی هست نگران نباشی اجازه بدین سنگین و سبک کنه درکنارش باشید مدام حواسشو پرت ...

ممنونم از پاسختون 

یعنی بهش گوش زد نکنم که مدام تقلید نباید بکنی،بقیه چی کار میکنن

به نظرم هی بهش سرکوفت نزنید که چرا مقایسه میکنی و قدر داشته هات بدون

باهاش همدلی کنید از خاطرات خودتون خلاصه بگید که گاهی خودتون رو مقایسه میکردید و اونم حق داره 

ولی بهش بگید این حس گذراست و تو هم نیمه پر لیوان رو ببین تا حالت بهتر باشه و همه مثل هم زندگی نمی کنند. بگید برای به دست آوردن رویاهاش تلاش کنه

آره حتما میریم ولی واقعا دوست ندارم مدام ببینه بقیه چی کار میکنن ما چرا نمیکنیم

ببین خواهشاً بد رفتار نکنید 🥲 من همیشه خدا بچه کم توقعی بودم البته مغرور هم بودم هفتم (۶ سال پیش)خیلی دلم میخواست اردو  رو برم آنقدر که رفتم و دو بار اصرار کردم بعدش کلی داد و بیداد سرم زدن و اینا که هیچ پولی بهت نمیدیم 

شاید اون زمان پدر و مادر منم تحت فشار بودن که ۴۰۰ نمی‌تونستن بدن ولی هنوز اون رفتارشون از دلم نرفته و هیچ وقت نیازامو بهشون نمیگم این حسا طبیعیه ولی رفتار شما مهمه ...

ممنونم از پاسختون یعنی بهش گوش زد نکنم که مدام تقلید نباید بکنی،بقیه چی کار میکنن

گوشزد حتما کردین از این به بعد به نظر من باید بهش بفهمونید که هر انسانی موقعیت اجتماعی خودشو داره یکی دکتر یکی کارمند یکی وکیل یکی اشپز اگر همه مثل هم باشن که هیچ چیزی تو دنیا سرجاش نیست

اگر دلش مسافرت میخواد ببرینش اما نه از روی مقایسه و چشم و هم چشمی.نقاط قوت دختر خالهاشو یاد اوری کنید مثلا ببین فلانی نقاش خوبیه پس چرا تو خودتو با این شرایطش مقایسه نمیکنی ؟ فقط مسافرت؟ رقابت صحیح رو یادش بدین