2777
2789
عنوان

تاحالا شده به بن بست برسید

93 بازدید | 8 پست

هیچ دری به روم باز نمیشه خستم اززندگی همه چی انگار بهم ریخته چرا خدا اینجوری می‌کنه بامن؟واقعا دلیلش چیه؟فوت دخترم بیماری خودم طلاق از همسرم و ازدواج مجددش دست تنها بودنم کم آوردم من چیکار باید بکنم؟کجای زندگی اشتباهی کردم ک اینهمه تاوان باید بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما عزیز خدا هستین اشتباه نکنید تاوان نیست .در مقابل زجرهای سنگینتون قراره قصرهایی در بهشت نصیبتون بشه که ما ازشون بی نصیبیم همه چیز این دنیا نیست بشین باخدا صحبت کن بشین با امام زمان صحبت کن عین یه رفیق ببین بعدش تموم درها برات باز میشه امتحان شدست 

یه کلیپی امروز دیدم خیلی آرومم کرد

میگفت یه نابینا رو تصور کنید با عصا فقط تا یه متر جلوشو میتونه حس کنه .میره میره تا به یه مانع میرسه اونجا مسیرش رو عوض میکنه از یه طرف دیگه میره انگار اون مانع مسیر رو بهش نشون میده و یک راهنماست

مشکلات زندگی ما هم مثل راهنما هستن میریم میریم میخوریم به بن بست بعد باید مسیرو عوض کنیم