2821
2789
عنوان

مهاجرت و ازدواج

240 بازدید | 17 پست

من سن کمی ندارم یعنی سن ازدواجمه

خیلی دوست دارم ازدواج کنم دارم پریمو میخونم که بتونم به دانشگاه مورد علاقه برم و تو کشور جدید فعالیت کنم

ولی هیچ کدوم از خواستگارام اصلا فکر مهاجرت ندارن

شغل و زندگیشون اینحاست 

تنهایی رفتن منو خیلی میترسم نه دوست ندارم تو کشور غریب تنها باشم🥲

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس ایران چی میشه اگه بری!؟

شوخی کردم برو به سلامت البته اگه تصمیمت جدیه 

نگران ازدواجم نباش بعدا اوکی میشه 

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

خب درست رو خوب بخون برو خارج با یکی خارجی ازدواج کن

ستم میگذره خواهر ۳۰ و اندی سال میشم 

تازه ازدواج تخم مرغ شانسیه شاید رفتی اونجا هم نگرفت 😂

ببین واقعیت اینه وقتی بری اونجا شانس ازدواجت خیلی میاد پایین. آدمایی ک من میشناسم رفتن اکثرا مجرد موندن دخترا، البته مورد هم بوده ازدواج کنه. اگه خیلی برات مهمه این قضیه ممکنه ضربه بخوری

پس ایران چی میشه اگه بری!؟شوخی کردم برو به سلامت البته اگه تصمیمت جدیه نگران ازدواجم نباش بعدا اوکی ...

😅😅

قربووونت خدا کنه شرایط ویزاها نره به فنا منم بتونم برم

ببین واقعیت اینه وقتی بری اونجا شانس ازدواجت خیلی میاد پایین. آدمایی ک من میشناسم رفتن اکثرا مجرد مو ...

به هر حال همه دوست داره ازدواج رو تجربه کن

ولی آدم اینجا موندن نیستم مخصوصا چند سال برای درسم دارم زحمت میکشم که برم دانشگاه های خوب

به هر حال همه دوست داره ازدواج رو تجربه کنولی آدم اینجا موندن نیستم مخصوصا چند سال برای درسم دارم زح ...

بهترین راهش اینه اینجا ازدواج کنی دوتایی برین. چون اونجا چیزی روش ننوشته کسیو بتونی پیدا کنی یا ن

بهترین راهش اینه اینجا ازدواج کنی دوتایی برین. چون اونجا چیزی روش ننوشته کسیو بتونی پیدا کنی یا ن

نیست که نیست 

هیچکدومشون مسیر زندگیشون مهاجرت نیست از خواستگارام همون اول هم سر همین اختلاف مون میشه

اگه بود ....

نیست که نیست هیچکدومشون مسیر زندگیشون مهاجرت نیست از خواستگارام همون اول هم سر همین اختلاف مون میشها ...

حالا من یه خواستگار داشتم اون میخواست بره من نمیخواستم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز