2777
2789

؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

اگر مشکوک باشه نمونه مدفوع ، سونو و نمونه برداری انجام میشه برای اطمینان

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگر مشکوک باشه نمونه مدفوع ، سونو و نمونه برداری انجام میشه برای اطمینان

عزیزم ممکنه ازمایش مدفوع و خون کاملا سالم باشه ولی طرف سرطان روده داشته باشه اما ازمایش اصلا مشکوک و مشکل دار نباشه؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممکنه ازمایش مدفوع و خون کاملا سالم باشه ولی طرف سرطان روده داشته باشه اما ازمایش اصلا مشکوک و ...

در مواردی که بیماری وخیم نشده باشه آره عزیزم.

بیماری سرطان اوایل ، پنهانه و بدون علائم.

ولی خب ممکنه هیچ مشکلی هم نباشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

در مواردی که بیماری وخیم نشده باشه آره عزیزم.بیماری سرطان اوایل ، پنهانه و بدون علائم.ولی خب ممکنه ه ...

ممنونم عزیزدلم ❤️😍

کلونوسکوپی باید بدی مشکلت چیه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
کلونوسکوپی باید بدی مشکلت چیه

خون در دفع دیده میشه و درد پهلو سمت راست

اما آزمایش مدفوع و خون نرماله کاملا 

خون در دفع دیده میشه و درد پهلو سمت راستاما آزمایش مدفوع و خون نرماله کاملا

کولیت روده شاید باشه شاید همورید شقاق فیشر اینهمه بیماری تو به سرطان فکر میکنی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

پدر شوهرم از مقعد خونریزی داشت

خیلی شدید ، رفت دکتر گفتن باید کولونوسکوپی بشی

انجام داد و گفتن یه غده سرطانی هست عمل کردن اوکی شد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨