2777
2789

۲۴روزه فوت شده .با اینکه ازدواج کردم بچم دارم ۲۴/۲۵سالمه ولی بی مادر شدن برام خیلی غم بزرگیه.وقتی ویس هاشو می‌شنوم وقتی عکساشو میبینم وقتی شوخی هایی که بین هم میکردیم و.....همرو یادم میاد و دیگه نیست دیگه حتی صداشو نداریم 😭یلحظه دوست دارم همون ثانیه تموم کنم برم پیشش ..‌خونش که میرم مسواکش هست کفاش هست لباساش هست ولی خودش نیست😭خدایا ما با این غم چطور کنار بیایم  همچین با اون حال میداد پارک مهمونی همجاااااا 😭😭😭😭😭کاش خدا نمیگرفتش ازمون همش ۵۰سالش بود سالم بود مریضی خاصی نداشت ..وای با خاطراتش چیکار کنم 😭بچهاش سوختن😭

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃

متاسفم 

غم نبینی🖤🥲🌹

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحشون شاد

مامان منم ۵۰ سالش بود که از دنیا رفت. زندگی ما هم کن فیکون شد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

خدابیامرزه ،روحش شاد باشه عزیزم

با خوندن تاپیکت غمم گرفت

خداسایه همه مادرهارو بالاسر بچه هاشون نگه داره

آمین 

خدا جونم                                                           دمت گرم