2777
2789

از اونجایی که با خانوادم خیلی اختلاف شدید دارم ولی نمیتونم دست رو دست بزارم باید واسه آينده خودم که شده هرکاری لازمه انجام بدم ولی از راه درستش! بخاطر همین کسی اطرافتون می‌شناسید که آزاد کامپیوتر یا هررشته‌ای ولی آزاد بوده باشه و تونسته باشه مهاجرت کنه لطفا دقیق توضیح بدید خیلی کمکم می کنید.

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

مهاجرت به آزاد غیر آزاد کاری ندارن همینکه معدلت بالا باشه و زبانت خوب باشه و چیزایی که میخوان رو داشته باشی کافیه

وقتیم کامپیوتر میخونی بجز معدل بالات رو مهارتات کار کن ، تصمیم بگیر میخوای تو چخ حوزه ای کار کنی و تو همون حوزه دوره خارج از دانشگاه ببین.

الان دیتا ساینتیست و متخصص هوش مصنوعی خیلی رو بورسه

البته حوزه های دیگم هست میتونی سرج کنی ببینی به کدوم بیشتر علاقه داری

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عابد ناصری

یوتوبره سرچ کن

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||