2777
2789

از دعوا و گریه دیگه خسته شدم به شوهرم گفتم به ماهم میگفتین میومدیم بهم گفت میومدین خودتون دیگه انگار تو جمعشون اضافه ام الان من چه رفتاری نشون بدم؟؟ چیکار کنم بخدا از گریه و قهر خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد حق داری ناراحت بشی خب چرا تورو نمیبره؟ یعنی از خونه بی خبر از تو میره بیرون پیش اونا بعد میگه خب خودت میومدی؟

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

چقد بد حق داری ناراحت بشی خب چرا تورو نمیبره؟ یعنی از خونه بی خبر از تو میره بیرون پیش اونا بعد میگه ...

کلا شوهرم جایی بره به من نمیگه با مادرشوهرم و جاریمم تو یه ساختمونیم ولی من اصلاا نمیفهمم کی پیش هم جمع میشن

ولی شوهرتم نباید تورو پیش اونا کوچیک کنه

با شوهرم بیرون برم غرور برام نمیمونه کلا ببین منی که همش غر میزدم الان دیگه اونقدر خسته شدم کلا سکوت میکنم همش انگار حق با اونه

با شوهرم بیرون برم غرور برام نمیمونه کلا ببین منی که همش غر میزدم الان دیگه اونقدر خسته شدم کلا سکوت ...

میدونم.آدم از به جایی واقعا دیگه خسته میشه.توام ارزش خودتو حفظ کن.شوهرت اگه بهت گفت بیا خب برو اگرنه هیچی به روش نیار.شاید مامانش اینا بهش میگن که به تونگه

کلا شوهرم جایی بره به من نمیگه با مادرشوهرم و جاریمم تو یه ساختمونیم ولی من اصلاا نمیفهمم کی پیش هم ...

تاپیکای قبلتو دیدم

بهترین راه برات اینه که بهش بی توجهی کنی پاپیچش نشو درستو بخون یا یه حرفه ای یاد بگیر اعتماد بنفستو ببر بالا یه مدت به شوهرت هیچ اعتنایی نکن خودتو با بچت سر گرم کن برو باشگاه به خودت برس ببین اون میفته دنبالت یا نه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂