2777
2789

دختره بچشون، دوست نزدیکیم.. واقعاً موندم چی باید بگیریم براش.. همسرم میگه سکه گرمی بگیریم ولی من دوست دارم مثلا یه پلاک کوچولو طلا بگیریم.. نظر شما چیه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه متولد شده؟ 

یه کم طلا زیاد نیست؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خیلی نزدیکن؟

طلا زیادیه 

یه ست لباس و محصولات بهداشتی بخر کافیه 

طلا رو بردار برای خودت 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
بنظرتون پلاک طلا بهتره یا گوشواره؟ بنظر خودم پلاک چون تا بزرگ بشه می‌تونه استفاده کنه

پلاک بخری بهتره تا ابد براش میمونه یادگاری😍😍😍

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
تازه متولد شده؟ یه کم طلا زیاد نیست؟

آره البته تا چند روز آینده انشالله بدنیا میاد، آخه واقعاً نمی‌دونم چی باید گرفت، پول دادن یکمی ضایعس چون دوست نزدیکیم و حس از سر باز کردن میده:) دوست دارم کادو باشه

بنظر شما چی بگیریم؟

خیلی نزدیکن؟طلا زیادیه یه ست لباس و محصولات بهداشتی بخر کافیه طلا رو بردار برای خودت

آره واقعاً نزدیکیم! دوست همسرمه، و دوستای همسرم کم و خیلی رابطشون نزدیکه، میگن واسه همین چندتا دوست هم نخوایم کاری کنیم درست نیست!

گوشواره بچگونه شیک بگیرلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹 😭

عزیزم انشالله به هرچی میخوای برسی❤️

سکه گرمی هم بخوایم بگیریم خوبه؟ مثلا پارسیان نیم