2777
2789
عنوان

من خوشگل نیستم😐

224 بازدید | 19 پست

یکی از کاربرای اینجا میگفت رفتم داروخونه نمیدونم خیلی معمولی بودم فقط یه رژ زدم فلان نفر گفتن چقدر خوشگلی 

من تاحالا پیشنهادی از طرف کسی نداشتم🤣🤣🤣بعد هیچکسم ازم تعریف نکرده😂یعنی چیییی 

تکلیف اونایی که خوشگل نیستن چیه🥸

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

تکلیف خاصی ندارن

نمی دونم به این نتیجه رسیدم قرار نیست همه خوشگل و پولدار و موفق باشن در واقع اکثریت باید معمولی باشیم 

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد اون دختر یا اونایکه بهشون خیلی میگن خوشگلین به چه درجه ای رسیدن از این طریق

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

بخواب باباشاید اونم کارمند سایت بوده یه چرتی گفته پر بازدید بشه

مگه نی نی سایت هم کارمند داره؟ کاش منو استخدام کنن ۲۴ ای که اینجام حداقل یه فایده ای داشته باشه😂

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بمن میگن قیافت عجیبه کاش میگفتن زشتم اخه عجیبه چیه

عزیزمممم😂🩵

خب بعد اون دختر یا اونایکه بهشون خیلی میگن خوشگلین به چه درجه ای رسیدن از این طریق

نمیدونم خوشگلا باید بیان بگن چه حسی داره همه توجه ها به سمتشونه😁

مگه نی نی سایت هم کارمند داره؟ کاش منو استخدام کنن ۲۴ ای که اینجام حداقل یه فایده ای داشته باشه😂

والا بعضی کاربرا خیلی مصرانه تاپیک تکراری می زنن

آخه کدوم ....خلی پول نت می ده یک سااااااال می نویسه 

بابام جلو شوهر خالم بهم متلک گفت

شوهرم جلو مامانش منو زد

بچم تب داره و.....

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
از نظر خودتم عجیبه؟چند نفر اینو بهت گفتن

۵ نفر تا الان

از نظر خودم نه والا هر چی نگا میکنم چیز عجیبی نمیبینم

ولی خب بخاطر حرفاشون خودمم داره باورم میشه که عجیبه