2777
2789
وای چرااا اینجوری میگی منم میترسمچون برا منم خیلی تیره شده امیدم به این بود که برم این کارو کنم درست ...

بخدا خیلی تبلیغشو میکردن، اونجایی ک میرفتم واسه موی زائد دختر دید همش خجالت میکشم گفت برو لیزر کربن، رفتم چن جلسه ماسک زغال میزاشت با دستگاه لیزر میزد اون کربنا بخار میشد بعد میگفت تا فردا نشور، دریغ از یه درصد روشن شدن، من بیشتر تیرگی تو کشاله های بی صاحابمه، اعتماد بنفسمو گرفته والا رفتم استخر مال همه سفید بود بدتر دیدم فقط من اینجوری ام اعصابم خورد شد

بخدا خیلی تبلیغشو میکردن، اونجایی ک میرفتم واسه موی زائد دختر دید همش خجالت میکشم گفت برو لیزر کربن، ...

وااااای منممم کشاله یک باسنم مخصوصا خیلی تیرس 

وای قداتشم لازم تحقیق کن برو پیش دکتر صدرصد نتیجه میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای منممم کشاله یک باسنم مخصوصا خیلی تیرس وای قداتشم لازم تحقیق کن برو پیش دکتر صدرصد نتیجه میدن

اره دقیقا پایین بیکینی، کشاله، و مقعد، توروخدا اگه درمان خاصی پیدا کردی به منم بگو از خودم بیزار شدم

من گندمی تیرم با همون سبزه روشن اگ‌ شفاف شم گندمی روشن دیده نمیهش؟؟؟

شآید دیده بشی کی بهت گفته رنگ پوستت بده سبزه هم قشنگه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗